Box Pool Villa in Genting Highlands
Swimming Pool

TOP 8 Best Swimming Pool near Genting Highlands

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Swimming Pool in Genting Highlands, Malaysia.

Resorts World Genting

  • Address: Genting Highlands, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (55620)
  • Phone: +60 3-2718 1118
  • Website:

Box Pool Villa in Genting Highlands
Box Pool Villa in Genting Highlands

5 Replies to TOP 8 Best Swimming Pool near Genting Highlands

  1. Rancangan hiburan #1 yang paling banyak ditonton di Youtube dan global kids’ sensation, CoComelon akhirnya tiba di Resorts World Genting.

    Pengembaraan yang menarik bersama JJ dan Cody menanti kanak-kanak berumur 6 tahun ke bawah mulai sekarang hingga 31 Mac 2023, di Resorts World Genting (RWG).

    Sebagai jenama hiburan kanak-kanak paling popular di YouTube, Peminat CoComelon akan mempunyai masa yang hebat menerokai pelbagai jenis keunikan yang menarik.

    Sebagai permulaan, Replika JJ gergasi setinggi 8 meter yang terletak di taman permainan CoComelon seperti CoComelon inflatable slide, climbing inflatable dan hexagon maze, replika gergasi yang menarik instaspot sebagai CoComelon JJ inflatable yang Terbesar di Dunia.

    @resortworldgenting
    #FunWithCocomelon
    #CocomelonAtRWG
    #resortworldgenting

    ? shoot by samsung Galaxy S23
    #SamsungS23 #withgalaxy

  2. Naik genting sbb nak asah tayar je. 5 stars for the road maintanance team. Memastikan jalan raya selamat utk geng2 bikers naik ke atas ??

  3. Datang ke sini cuti cuti memang best ,tempat menarik ,udara pun segar Dan nyaman,makanan pun bermacam Macam ada ,so banyak pilihan la,tempat shopping Dan juga tempat bermain semua ada ,lagi best boleh masuk kasino cubalah nasib mana Tau ada luck boleh menang.memang seronok datang sini so bila ada time cuti cuti bawalah family ke kawan kawan datang sini,memang best.

  4. Datag sini hari cuti 1 mei. Tak berapa ramai sebab puak melayu masih lagi duk beraya. Duk ramai dengan puak bukan melayu je ni.

  5. Seronok ! Excess utk dptkan tiket naik gondala mudah. Jln2 dlm indoor pn best, sblh ptg naik rooftop ambil angin syahdu.
    Cumanya ready uwang bnyak cikit ye mengkome, kemahen memahal la atas sana..ye kena faham kos transport mahal utk hntar ke atas nun ?

    Tpi enjoy je la. Pastikan pakai kasut yg betul, jgn jdi mcm teman ni ha, berhari blik peha dok cremp lagi ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 8 Best Swimming Pool near Genting Highlands

Box Pool Villa in Genting Highlands
Box Pool Villa in Genting Highlands

The Tropic@Midhill Genting Highlands (Free Wi-Fi)

  • Address: T2-13A-15, Midhill Condo, Jln Meranti, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (147)
  • Phone: +60 16-232 2070
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Ahmad Fauzan ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Hotel yang menarik yang ada dekat getting Highlands.. suasa Sejuk dan tenang.. hotel ada swimming pool boleh mandi-mandi release tension.. sesuai bawa keluar untuk bercuti dekat sini.. terbaik
    By Mumtazah TJ ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Tempat yang sangat selesa & sesuai untuk bersantai & release stress! Bilik cantik & selesa. Kemudahan yang mencukupi. Staff yang ramah & sentiasa beri kerjasama. Worth to repeat!
    By Nurul Ihsan Ismail ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Tempat sgt menarik. Bilik pun cantik. Selesa. Service pun mantap.. Btl2 mindhelling.
    By noratiqah syahirah ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Bilik besar dan bersih, nice view
    By mrizal md nor ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Bilik bersih. Cantik. Kelengkapan dapur Ada. Peti sejuk. Periuk nasi. Cerek air. WiFi laju. Saya Dan family puas hati. Mr Kenny bagus dgn mmberi kerjasama yg bagus. Satu penginapan yang amat amat baik n bole dicadangkan pada yg lain

Box Pool Villa

  • Address: Jalan Rimba 1, Genting Sempah, 28750 Bentong, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (15)
  • Phone: +60 16-900 9662
  • Website:
  • Reviews:
    By junseRn Kok ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Mempunyai penginapan yang hebat di vila baru-baru ini. Saya perlu mengatakan ia adalah di atas jangkaan saya. Vila ini sentiasa bersih dan perabot serta katil adalah baru dan bersih. Apa yang paling mengejutkan saya ialah bilik hiburan; ia dilengkapi dengan meja pool, kad, bilik karaoke.

    Dek atas adalah tempat yang bagus untuk bersantai dan menikmati pemandangan juga.

    Secara keseluruhannya saya mempunyai masa yang indah di sana bersama rakan-rakan saya. Pasti akan kembali lagi!

    By micshel lii ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Persekitarannya sangat sejuk👍Ia adalah tempat yang baik untuk keluarga dan rakan-rakan untuk bercuti bersama.
    By Jun Hao ✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Tempat yang bagus untuk rakan dan keluarga untuk percutian yang selesa dan penuh aktiviti
    By Arvin Kisha ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Sangat bagus
    By DERRYCK KOO ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Masa yang indah untuk meluangkan masa jauh dari bandar Penginapan yang serba lengkap

Windmill Upon Hills

  • Address: Jalan Permai, Genting Permai Avenue, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3 (317)

Oasis Pool Bar, Ion Delemen

  • Address: 1, Jalan Ion Delemen, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 2.9 (17)

Swimming Pool

  • Address: Genting Permai Park & Resort, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 2 (1)

American Pool

  • Address: Genting View Resort, 10KM, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 1 (1)

Saffron@Midhill Genting Highlands(Free WiFi)

  • Address: T3, 07-06, Jln Meranti, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Swimming Pool in Genting Highlands, please leave a comment below. We would love to hear from you!