Ararat @ Infinity Sports Arena in Kota Kinabalu
Badminton Court

Uncover 10 Trending Badminton Court in Kota Kinabalu

Here is a list of the best Badminton Court in Kota Kinabalu, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Kompleks Sukan Kota Kinabalu

  • Address: Jalan Kompleks Sukan, Likas, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (1424)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
Ararat @ Infinity Sports Arena in Kota Kinabalu
Ararat @ Infinity Sports Arena in Kota Kinabalu

5 Replies to Uncover 10 Trending Badminton Court in Kota Kinabalu

  1. Lampu gelanggang tenis #3 dan #4 tidak menyala. Sdh komplen semenjak tahun 2019 lagi, tapi masih x mau ambil tindakan. Bayar sewa mahal2 tapi x nampak bola psl cuma 1/3 lampu menyala.

  2. Track joging rata yang mengelilingi tasik.. laluan yg agak luas dan selesa untuk melakukan riadah.. hanya berada di belakang court badminton sukan likas

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Badminton Court near Kota Kinabalu

Ararat @ Infinity Sports Arena in Kota Kinabalu
Ararat @ Infinity Sports Arena in Kota Kinabalu

Borneo Sports Arena

  • Address: Jalan Mangga, Kelombong, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (947)
  • Phone: +60 88-389 911
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 9:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 9:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 9:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 9:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 9:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 9:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    Gelanggang yang baik dan selesa untuk bermain
    ✭✭✭✭✭ By Julaidi Julaidi (3 bulan yang lalu)
    Tempat yg luas….parking pun luas… galanggang fustal yg banyak saiz Court dengan sewa yg berbeza… di sini terdapat tpt untuk membeli minuman
    ✭✭✭✭ By Saverinus Katim (setahun yang lalu)
    Bsa tmpt sy slalu main futsal dan beraktiviti bersama kawan2x.. sepa kaki futsal mesti taw ni tempat.. cuma harga utk sekarang satu jam 180.. terlalu mahal di situ, tp harga tu bahagi pada dua team yg main.. perlu booking awal, klo tiada lawan bgitau pihak bsa, bsa boleh tlong carikan lawan utk main.. bola di sediakan bsa, harap bsa dpt kurangkan la harga hehe..
    ✭✭✭✭✭ By Stay Safe (setahun yang lalu)
    Golf RM atau di kenali sebagai golden dragon ini bersebelahan dengan bsa Borneo sport arena kolombong inanam sabah
    ✭✭✭✭✭ By Asian tv Youtube created (2 tahun yang lalu)
    Semua masi sama kecuali tiada sudah tempat orang lepak (ok la. Elak penularan kubit kan) dan sikit pilihan makanan. (Penonton mahu kudap2 juga ?) Surau dia tidak sure masi buka ka tidak. Harap buka la.
    ✭✭✭✭✭ By NICK ATHENA IKARISTIMA SIKAR (setahun yang lalu)

Olympia Badminton Arena

  • Address: Lrg Minyak, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (515)
  • Phone: +60 16-953 9796
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    Kedai racket kat bawah is bad service.. Nak buat tali sekali dapat reket S. Mula mula kata tiada bengkok skali bagi kat senior d member drg check mmg bengkok.. Alasan selepas tu, kata reket x dpt handle high tension lepas tu alasan racket copy walaupun 35 high tension lepas tu alasan racket ada crack.. Paksa la bayar sia sia tiada hasil.. Hello! Racket saya high tension 35 & pernah tarik 30/28 ok kalau satakat 29/27 dh x dpt handle tension tak yah buka tuh kedai.. Ni sory pun tiada, discount pun tiada, bodo punya kedai
    By ryo robin (6 bulan yang lalu)
    Boleh tahan jg la.. courts banyak, tmpat duduk rehat pun bagus tandas pun bagus cuma carpet Saja Ada lack sikit tdk brapa rata sudah. Harga mnuman agak mahal juga.
    ✭✭✭ By Sintak Saja (10 bulan yang lalu)
    Boleh tahan….byk boleh improve utk jadikan tempat ini terbaik
    ✭✭✭✭ By Hamidy M (setahun yang lalu)
    Bangunan khas untuk permainan sukan terutama badminton… bnyk court di sini… lantai papan rm20… carpet rm26 sejam… court bola keranjang pun ada… gym pun ada jga… tpi mau booking awal la sbb tpt ni sentiasa penuh
    ✭✭✭✭ By sobor katim (setahun yang lalu)
    Ok jga la 3 star la,nga kaki kwan sya sikit nodiwal?
    ✭✭✭ By Faeris Eren (6 bulan yang lalu)

Venition Club

  • Address: 88300, Jln Lintas, Taman Bans, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (510)

BLUE 7

  • Address: 4, Jalan Penampang, 89500 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (369)

Juara Badminton Arena

  • Address: Jalan Ketiau Tombovo, 88200 Putatan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (138)

Yayasan Sabah Badminton Court

  • Address: 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (121)

Ararat @ Infinity Sports Arena

  • Address: Lot 3, Block A & B, back portion, Jalan Pintas Ujana, Kg Inanam Laut, 88740 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (55)

Smash Pro

  • Address: Smash Pro Ground Floor, Lot 10, Block 18, Bandar Baru Penampang, 88300 Donggongon, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (32)

THE COOP basketball court

  • Address: Olympia Badminton Arena 1st Floor. 5, Jalan Minyak, Jln Kolombong, Inanam, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (9)

Dewan Sarayo KKIP

  • Address: 89200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (5)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Badminton Court in Kota Kinabalu, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!