D' Dapur Ani in Sibu
Cendol

Uncover 10 Trending Cendol in Sibu

Discover the top-rated Cendol in Sibu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Cabe Ijo

  • Address: Lorong Kuda 2, 71 & 73, Jln Kuda, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (1346)
  • Phone: +60 16-899 1395
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 11:00 PTG
D' Dapur Ani in Sibu
D’ Dapur Ani in Sibu

5 Replies to Uncover 10 Trending Cendol in Sibu

  1. Location bulak ? Lain kedey ditunjuk maps..mujur nemu..depan pasaraya bisonte..umai obor2 nang nyaman..Harga boleh tahan tapi berbaloi..

  2. Lalapan sedap. Semua sambal sedap. Pelbagai sambal diberi. Tak terlalu pedas. Just nice. Ikan fresh & ulam pun lembut dimakan. Keep up the good quality. ????

  3. Ayam penyet tiga2 sambal xpedas..?…then, makanan ada yg xsampai then bila bgitahu ada trsalah sampai then tukar lagi that y 4?

  4. Terbaik. Makanan sedap, sambal dia pun mantap. Memang padu. Yang datang nak cari malam di Sibu boleh try

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Cendol near Sibu

D' Dapur Ani in Sibu
D’ Dapur Ani in Sibu

PappaRich Sibu

  • Address: 23 & 25, Jalan Lau King Howe, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (276)
  • Phone: +60 12-830 2394
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 9:00 PTG
  • Reviews:
    Rasa Sedappp..sentiasa cuba menu yg belum d cuba????
    ✭✭✭✭✭ By DAYANG NOR FATIMAH (8 bulan yang lalu)
    Banyak menu tempatan. Rasa, boleh untuk makan. Harga berpatutan RM belasan. Teh O peng RM5.50 gelas besar. Okay la na..
    ✭✭✭✭✭ By Lelek Usu (2 tahun yang lalu)
    Portion makanan dia memuaskan, sesuai dengan harga. Tapi, bab rasa dia ada kurang sikit. Order cendol macam besar mangkuk kentang putar KFc je. Tapi rasa dia sedap? tak puas makan sikit sangat. At least pakai mangkuk kaca, lagi cantik dan akan Ngam dengan standart restoran ni. Please jangan pakai mangkuk kertas bos, nama restoran dah ok dah, ” PappaRich” ikut lah standart Rich tu bos. Biar pelanggan yg makan kat situ pun puas hati. Maaf, tak de gambar. Susah hati pula nak ambik gambar.. Jangan marah. Komen je??
    ✭✭✭ By Justine Malvin (setahun yang lalu)
    Harga berpatutan…staf friendly,servis sgt bagus…sy salu take away je thn ni…boleh order melalui whatsApp, n staf akan hantar pesanan smpai ke pintu kereta…tq utk servis terbaik
    ✭✭✭✭✭ By Hanna Hanna (setahun yang lalu)
    Suasana tmpt yg selesa n menarik n ada beberapa rasa makanan biasa saja x seindah nama kedainya.. Tp mgkin lidah sya yg kurang hihi.. N Kwn sya bgtau nasi goreng seafood di tempat ne sedap#puashati #overol ok
    ✭✭✭✭ By Sufrie Jakariah (2 tahun yang lalu)

D’ Dapur Ani

  • Address: Kampung Datu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (272)
  • Phone: +60 13-569 1419
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 2:30 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    Delicious Masakan sangat sedap, terdapat pelbagai jenis menu, servis cepat, pekerja friendly, lokasi strategik, tempat bersih dan selesa…antara tempat yg famous di sibu untuk sarapan pagi..tempat ini sesuai makan bersama keluarga dan kawan2..kalau dah malas masak di rumah bolehlah datang ke sini..harga pun berpatutan..biasanya mula beroperasi pada pagi hingga petang …boleh cuba..
    ✭✭✭✭✭ By Abdul Fattah (seminggu yang lalu)
    Lupa naka mee ni tp agak berbeza rasa dengan di semenanjung. Walau berbeza namun sedap & suka. Kedai bersih serta mudah dicari.
    ✭✭✭✭✭ By Mohd Nazhaf Zainal (setahun yang lalu)
    Saya makan laksa Sarawak. Nyaman. Umph. Tapi kenak kah banyak gilak biji cabik dalam kuahnya kah. Adehhh. Spoil nak ‘nyirut’ kuah sampei abis. Memandangkan saya tok ng suka berkuah, spoil kejap mood entam. Dahya juak, tisu xda k ngelap mulut. Adeh. Please, upgrade service oh.
    ✭✭✭ By MEAN MACHINE (5 bulan yang lalu)
    Kali pertama pergi, tak sangka akhirnya ada juga kedai muslim yang service sepantas ini, biasalahh mengejar waktu rehat tgh hari, harga murah, makanan sedapp, sangat berbaloi dan menjimatkan masa.
    ✭✭✭✭✭ By Nicholas Unggai (setahun yang lalu)
    Boleh try semua menu yang ada..nang sedap.
    ✭✭✭✭✭ By Tan poh maa (sebulan yang lalu)

Sibu Thomson Corner Pedada

  • Address: 18, Lor Wong King Huo 13, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (220)

Satria Cendol Pulut

  • Address: Kampung Jeriah, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (188)

Kafe & Restoran Mia

  • Address: No. 45, Lot 1245, Lorong Kuda 2, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (108)

Kedai Kopi Adik Beradik Lai

  • Address: No.6, Jalan Lanang, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (89)

Claypot House 砂煲世家

  • Address: 16, Ground Floor, 1D, Jalan Wong King Huo, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (84)

Cendol Station Sibu

  • Address: 18, 5c, Jalan Sibu Jaya, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (22)

Stall#13

  • Address: 10, Jalan Khoo Peng Loong, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (4)

Noya Cendol

  • Address: 1, 23, Ground Floor, Lorong Chew Sik Hiong 1, Jln Chew Siik Hiong, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Sibu, please leave a comment below. We would love to hear from you!|Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Sibu, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!|Thank you for reading. You can visit the Sibu Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags