Abang Ciken in Alor Setar
Fried Chicken

Uncover 10 Trending Fried Chicken in Alor Setar

Discover the top-rated Fried Chicken in Alor Setar, Malaysia, recognized and praised by online customers.

PINE 2

  • Address: LOT 5464 (A, Jalan Alor Mengkudu, Kampung Ganding, 05400 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (769)
  • Phone: +60 11-1443 7576
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: Tutup
    Khamis: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: 4:00 PTG – 12:00 PG

Abang Ciken in Alor Setar
Abang Ciken in Alor Setar

5 Replies to Uncover 10 Trending Fried Chicken in Alor Setar

  1. Dari dulu parking tepi jalan atau dalam KFC telah menukar kepada lokasi baru yang terdapat parking berbayar RM2 yang lebih selamat dan selesa. Makanan semua sedap2 dan service shellout cepat dan bersih. Yang boleh buat improvement tu, lantai batu2 boleh upgrade jika dana mencukupi supaya budak2 kecil yang main batu2 tu tidak jatuh dan tercedera. Boleh memasang kipas helikopter supaya lebih selesa.

  2. Variety makanan boleh di nikmati dan makanan pon sedap??..staff yg friendly..tempat yg sesuai utk santai2 dan lepak2..

  3. On the way balik ke Penang, singgah dengan harapan menggunung nak makan fries kat Mista Fries tu ja, tapi kawan tu tutup plak dah, so sebab taknak rasa ralat sangat sebab dah parking yang kena cas RM2 tu, order jugak la ayaq dengan sate?????

  4. Second time datang sini. Makan semua okay, services pun baik je semua. Recommended utk semua try tempat ni

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Alor Setar

Abang Ciken in Alor Setar
Abang Ciken in Alor Setar

KFC Shahab Perdana

  • Address: Lot No, 1, Sultanah Bahiyah Hwy, Shahab Perdana, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (402)
  • Phone: +60 4-730 5071
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Husna Aleeya
    setahun yang lalu
    Saya 1 st customer beratur dikaunter pd 3ptg. 3.10ptg 2nd customer dtg beratur… 3.20ptg order saya pun tak diambil lagi. Sebab ada pekerja bercuti.. Manager alor setar patut agihkan pekerja dari branch lain ke branch yg pekerja terlampau kurang.. Ksian tgk seorang pekerja prempuan kelam kabut dia..
    By muz ammer
    5 bulan yang lalu
    Cashier Kerek tahap nak mampos.. patut kna p kursus softskill. layan pelanggan macam haram
    By Nur Izzati Jamal ✭✭
    setahun yang lalu
    Pekerja tak tanya pun saya nak air apa, terus bagi air Pepsi.
    By Peonyunicorn 99 ✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Semua ok. But customer yg duduk makan nk webinar ke, online mesyuarat ape ke kau tolong jgn buat KFC ni tmpat korang bising.
    By Sofea Jane ✭✭
    5 bulan yang lalu
    ayam goreng mcm panas kan balik je….😂

KFC Jalan Putra

  • Address: 201 Medan Putra Jalan Seberang Putra, 05100 Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (332)
  • Phone: +60 4-730 6402
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Anis Fadzilah Binti Muhammad Akhir ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Mcm biasa KFC, penyediaan makanan agak lambat tetapi pelayan pandai ambil hati bagi air free sebab makanan lambat.
    By JOEY _0616 ✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Branch Jalan Putra, Alor Setar, Kedah

    Semua ok kecuali harini waitress perempuan yang take order tu. Masa tu dia pakai apron, tak nampak name tag, kalau dak mesti saya sudah complain dia. Speed dia ambil order memang slow. Walaupun dia pakai mask, I pun boleh rasa dia macam tak puas hati nak service orang. Belakang saya punya customer pun macam tu. Lepas saya bayar resit pun tak mau bagi kat i. Letak kat tepi counter dia tu je. Letak for what???

    By Nur Nabila ✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Tngk dlm tv sedp tpi bila rsa mcm aym goreng tpi jln. Kfc hot cheezy tu rsa tk berbaloi plk. Mcm mkn kfc bkn original pn ada…
    By mohamad sofi Musa ✭✭
    setahun yang lalu
    Adeihhh servis slow yakmat yg jaga kaunter pon mandom ja cus tak ramai mana pon… Semak kepala betol…
    By Dhira Nadhira
    6 bulan yang lalu
    Service teruk dri staff perempuan nama Nuraishah xslp dkt resit ni nama dia layanan take order srs biadap ckp lebih kuqang jaa kita mai dgn elok layan mcm ni sapa xmarah stu lagi dok hempuk ii brng knapa tnjuk sngt peqagai tu tolong yaa take noted staff ni

4Fingers Crispy Chicken @ Aman Central

  • Address: Aman Central, 1, Darul Aman Hwy, Kampung Lubok Peringgi, 05100 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (297)

Texas Chicken Petronas Alor Setar DT

  • Address: Lebuhraya Sultan Abdul Halim, 05300 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (235)

AOR Burger Chicken Crispy Viral

  • Address: Jalan Seberang Perak, Taman Persisiran Tanjung Chali, 05050 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (25)

Like Fried Chicken Tanjung Bendahara

  • Address: Jalan Manggis 2, Taman Manggis, 05300 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (13)

Top Taste Restaurant

  • Address: 168h, Jalan Kampung Perak, Bandar Alor Setar, 05100 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (10)

Awesome Fried Chicken 2

  • Address: Jalan Anak Bukit, Titi Gajah, 06550 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (7)

Ayam gunting cheese leleh

  • Address: Foodtruck Hijau, Tepi, Jalan Sultanah Bahiyah, Jalan Utama, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (4)

Jinjak Chikin Aman Central

  • Address: Lot LG-K05, No 1, Aman Central, Lebuhraya Darul Aman, Kampung Lubok Peringgi, 05100 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (2)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fried Chicken in Alor Setar, please leave a comment below. We would love to hear from you!