Texas Chicken Jalan Pengkalan Chepa DT in Kota Bharu
Fried Chicken

Uncover 10 Trending Fried Chicken in Kota Bharu

Discover the top-rated Fried Chicken in Kota Bharu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Yati Ayam Percik

  • Address: Jalan Long Yunus, Kampung Paya Bemban, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (1724)
  • Phone: +60 9-747 9867
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 12:30–5:40 PTG
    Selasa: 12:30–5:40 PTG
    Rabu: 12:30–5:40 PTG
    Khamis: 12:30–5:40 PTG
    Jumaat: 2:30–5:40 PTG
    Sabtu: 11:30 PG – 5:40 PTG
    Ahad: 11:30 PG – 5:40 PTG

Texas Chicken Jalan Pengkalan Chepa DT in Kota Bharu
Texas Chicken Jalan Pengkalan Chepa DT in Kota Bharu

5 Replies to Uncover 10 Trending Fried Chicken in Kota Bharu

  1. ???? ???? ?????? (???? ??????)
    ????? ??????? ??ℎ?

    Masa otw dari Kedah ke Kelantan, mama abam wasap siap, nanti try lunch di Yati Ayam Percik. Ok.. arahan diterima ?

    Lepas bergambar di Menara Rehal, perjalanan kami seterusnya ke Kuala Terengganu.

    Tapi sebelum tubik dari Kota Bharu, kami singgah lunch di Yati Ayam Percik.

    Antara tempat sohor nasi kerabu kalu kita search di FB

    Macam mana nak abam nak describe ya… bagi tekak abam dan isteri, meme sedak sengoti ?

    Alhamdulillah kami sampai tu, ada meja available… untuk yang nak dine in, terus duduk di meja… yang beratur tu untuk sapa nak take away

    Ayam bakar kuah percik kelate sedak, daging bakaq dia pun sedak – kena pulak gigit kat bhg lemak tu ? nasi kerabu ye pun ok

    Ada lagi makanan sampingan yang lain, lauk2, kuih2 tradisional

    So, kalau sampai ke Kota Bharu, try singgah sini nanti ?

    #sny_jjcm
    #sny_jjcm_kelantan
    #kelantan
    #kotabharu
    #thisiskotabharu
    #visitkelantan
    #tourismkelantan
    #kelantantourism
    #gastronomictourism
    #voluntourismsharing

  2. Yang sedap hanya daging bakar. Lain semua so so je. Ayam percik tersangat rasa manis rasa gula. And agak susah nak communicate dengan pelayan sebab kekangan bahasa. Kita order lain and dia faham lain. And pekerja tak cukup. Nak bayar pun tunggu lama

  3. Sedap, murah, portion tak kedekut, tidak pernah mengecewakan. Asap bakar sangat kuat, bau melekat kat tudung and baju ?

  4. Ayam percik panas2, daging lembut, masa dtg mujur tak ramai orang jd servis laju, semua sedap, baik nasi putih atau nasi kerabu, wajib dtg lagi kalau singgah KB

  5. Kalau pergi Kota Baharu tak pergi kat restaurant ni, memang pelik dan tak sah laa. So make sure masuk list kedai makan ni dalam your list bila ke KB.

    Ayam percik makan pulak dengan nasi kerabu. Perghhhh nasi kerabu pun dah sedap. Ayam percik apa lagi, sedapp laaa… ada pulak daging bakar tu. Lagi laaa menambah selera!

    Tapi environment agak kureng sikit laaa. Agak kotor. Lantai pun agak kotor. Saya harap owner kedai ni ambil perhatian supaya menjaga kebersihan lantai dan dalam kedai makan tu. Makanan memang sedap laaa.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Kota Bharu

Texas Chicken Jalan Pengkalan Chepa DT in Kota Bharu
Texas Chicken Jalan Pengkalan Chepa DT in Kota Bharu

Texas Chicken Jalan Pengkalan Chepa DT

  • Address: Lot 11487 & 11491, Seksyen, 27, Jln Pengkalan Chepa, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (541)
  • Phone: +60 9-743 3182
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By halimbinkhalid ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Walaupun rasa tidak setanding Nasi kerabu, Sira Labu dan menu tempatan yang lain namun rasa gorengan ayam ala barat masih sama seperti Texas outlet yang lain di KL. Restoran besar banglo sebiji buka 24 jam dengan drivethru. Mungkin pertama Texas di Malaysia yang sebegini.
    By hadif irfan ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    SEDAPPPP TEXAS SEDAPPP I LOVE TEXAS CHICKEN 😍❤️❤️❤️ NASI, 8LADA, TEXADILLA, FIRE DRAGON BURGER SEDAPPP. MINUTES MAID UNLIMITED AIR ❤️❤️❤️❤️❤️
    By K 98 ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tempat baru, bersih, cantik. Anak2 kecil boleh bermain d mini indoor playground. Surau pun ad. Dan yg paling penting, drinks is free refill😁
    By SITI NORAIN OSMAN ✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Kat sini tempat mainan budak sangat bising, kalau boleh asingkan atau buat pintu tertutup dekat mainan budak,,saya dan customer lain nak makan pun tak senang,harap pihak sana boleh fikirkan,kepada mak ayah budak budak pun please lah kawal anak kalian bila time bising,nak makan pun boleh tercekik tau..sekian
    By Afdlin Haiqal ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Fuhh menu pakej spicy RM19.99 memang pedas teruk bos… Cuba sekali confirm tk nk lgi

Eddlee Fried Chicken

  • Address: S/36 2245-A, Batu 3 1/2, Jalan Pengkalan Chepa, 16100 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (420)
  • Phone: +60 9-773 8352
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 2:00–10:00 PTG
    Selasa: 2:00–10:00 PTG
    Rabu: 2:00–10:00 PTG
    Khamis: 2:00–10:00 PTG
    Jumaat: 3:30–10:30 PTG
    Sabtu: 2:00–10:00 PTG
    Ahad: 2:00–10:00 PTG
  • Reviews:
    By Mr Anuar Bin Jusoh ✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Fries kawe beli bakpo x v sos.. 🙆‍♂️
    By izyana iberahim
    7 bulan yang lalu
    staff x mesra & x efficient..org trcegat dpn kaunter blh plk die ddk..bukan nye nk ambir order..beli bubur sudu pn x bg..customer sblm tu blh plk bg sudu
    By Alyaa Eleena ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Rasa dia lebih sedap daripada KFC . Dan terkejut tengok harga jauh lebih murah dari KFC. Ambience pun best.
    By Ggdegreat Official
    2 tahun yang lalu
    Burger die makin lama makin kecik. Macam x berbaloi sudah.
    By Yusuf Yaacob ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Amik angin sambil2 makan2 petang. Kat sini ada fried chicken panas2. Suasana hijau n bersih. Ado jugok sup mushroom n the best one ado aye kronge (rangka ayam goreng). Harga berpatutan. Playground pun ado utk budok2 main

KFC Kota Bharu

  • Address: Ground & Mezzanine Floors, No. 396 & 397, Jalan Pintu Pong, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (389)

Pok Dik Chicken Chop

  • Address: 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (310)

Eddlee Fried Chicken

  • Address: 1497, Jalan Long Yunus, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (136)

Chicken Chop

  • Address: Jln Kebun Sultan, Bandar Kota Bharu, 15300 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (82)

Eddlee Fried Chicken

  • Address: 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (82)

Fried Chicken Master Malaysia (Kota Bharu)

  • Address: No. 3584, Jalan Ismail, Bandar Kota Bharu, 15000 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (79)

Jitu Fried Chicken Berek 12

  • Address: Lot 318/B, Jalan Hospital, Kampung Kweng Dollah, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (19)

WAN’s Krispy Chicken

  • Address: 4146B, Jalan Kuala Krai, Kampung Puteh, 15150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (11)

Thank you for reading. You can visit the Kota Bharu Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.