Uncle Don's non halal(Seberang Jaya) in Seberang Jaya
Fried Chicken

Uncover 10 Trending Fried Chicken in Seberang Jaya

Discover the top-rated Fried Chicken in Seberang Jaya, Malaysia, recognized and praised by online customers.

McDonald’s Caltex Sunway Prai DT

  • Address: Lot No. 5730, 5731 & 5732, Jalan Jelawat, Mukim 1, Pusat Bandar Seberang Jaya, 13700 Perai, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (3909)
  • Phone: +60 4-398 2180
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PG

Uncle Don's non halal(Seberang Jaya) in Seberang Jaya
Uncle Don’s non halal(Seberang Jaya) in Seberang Jaya

5 Replies to Uncover 10 Trending Fried Chicken in Seberang Jaya

  1. Bila ramai servis kelaut..semakin lama semakin terok servis..makin lembab..slow food not fast food..cust walkin tak ramai, drive thru pon tak ramai, delivery pon xbnyk tapi still slow..bad service

  2. Add on kena charge, tapi makanan x dapat.. Bukan kepada masalah dicaj, tapi masalah tak dapat.. Benda da bayar awal.. Untung nak tapi barang kedekut nak bagi.. Lastly, nasi x makan sebab kuah x ckop..

  3. Sangat terok yeeeeee ,sy betul ii kecewaaaaaa,sy add sambal nasi lemak ,lepas tu sy dpt sos yg wrna hitam tu,bila di tny dia ckp sy salah tekan ,dengan nada yang kasar,lelaki India kurus ,sy sgt iii kecewaaaaaa ,Dahla ckp kasarrr ,sedangkan kita nie ckp elok ii ng jantan tu

  4. Servis 0% oder online melalui apps n take away bila pergi ambil semua bagi tak cukup,sedangkan ode set,tak dapat air dan aiskrim bila tanya seperti blur blur dan nak reedem kupon untuk aiskrim pun tak bole sedangkan d kupon tu tulis any purchase bole reedem so bad service!!!walaupun hanya air dan aiskrim yang saya tak dapat tapi saya geram sebab saya tanya mana aiskrim n air??mungkin nilai air dan aiskrim sedikit bagi orang lain tapi bagi saya besar bukan sekali ode d mcd seberang jaya melalui apps selalu dapat tak cukup tapi kali ni tak bole sabar!!sepatutnya staff mcd bole tengok apa yang pelanggan ode jangan jadikan alasan tak perasan,ya saya tau customer ramai tapi saya bertanya dengan cara yang baik sepatutnya bila tiada,just gantikan apa yang tiada sudahla tak payah nak buat buat blur sedangkan di resit ada tertulis!!!!bad service!!!jawab di akhirat.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Seberang Jaya

Uncle Don's non halal(Seberang Jaya) in Seberang Jaya
Uncle Don’s non halal(Seberang Jaya) in Seberang Jaya

KFC Petronas Seberang Jaya Drive Thru

  • Address: Petronas Service Station (PPS Bandar Sunway), Lot 5494/5729, Mukim 1, Bandar Sunway, Seberang Jaya, 13700 Perai, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (951)
  • Phone: +60 4-398 5643
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Sheda셰다
    3 bulan yang lalu
    Portion potato loaded sikit. Beli snack plate dua dua ketul ayam saiz kecik.ape truk sgt kfc skg ni.. Staff Kedekut ke kfc yg kedekut.
    By dani al
    sebulan yang lalu
    Makin teruk lani kfc seberang jaya..bagi ayam lama..buat tahana dkt org..minta tukaq bahagian tak bagi..mmg xhalal la mkn duit org..
    By Herry Putera ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Dine in …. Beku kepala makan jadi sejuk , air-condition terlalu kuat, anak-anak yg dah biasa ada aircond di rumah pun tak boleh duduk lama.
    By Dhya Aryan ✭✭✭✭✭
    dhyaryan.co)
    KFC ja yg aku rasa masih kekalkan prestasi dan servis terbaik.
    By shahril sirad ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Kfc ni best….siapa yang suka makan kfc mesti tau beza kfc ni berbanding kfc cawangan yang lain

KFC Inderawasih

  • Address: Ground & First Floor, 12, Medan Kikik 1, Taman Inderawasih, 13600 Perai, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (483)
  • Phone: +60 4-398 8834
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By mdxdhwx ✭✭
    7 bulan yang lalu
    Kentang putar rating bleh bagi 3/10 lembik sangat dah mcm bubur ! And macam hangus, rasanya boleh upgrade lagi and apa apa sedap cheesy wedges
    By Ahmad Shafik Abdul Jalil
    4 bulan yang lalu
    Renovation siap, tapi sinki air masih rosak. Dah bertahun-tahun. Masa renovate tak repair sinki??? Nak basuh tangan kena naik tingkat atas.
    By riyan saidin
    11 bulan yang lalu
    Lambat.. bad .. kerja smabil lewa..
    By YUSOF HANIFAH
    9 bulan yang lalu
    Nak basuh tangan tingkat bawah Tak ada air Kena naik tingkat atas.air kat tingkat atas pulak warna kuning.tak pernah Seumur hidup ku tengok KFC miskin macam ini
    By mad deris ✭✭✭
    setahun yang lalu
    ayam yang digoreng agak hangit dan kurang sedap waktu saya membelinya…agak lama juga tunggu walaupun orang tiada… harap dapat membaiki perkhidmatan dari segi makanan dan layanan..

Victoria Station

  • Address: 10, Lebuh Tenggiri 2, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (451)

Uncle Don’s non halal(Seberang Jaya)

  • Address: 30, Jalan Todak 4 Pusat Bandar Seberang Jaya Seberang Jaya, 13700 Seberang Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (375)

Beng Huat Asam Fish Chicken Rice

  • Address: No. 215, Jalan Gan Chai Leng, Taman Chai Leng, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (357)

The Chicken Rice Shop Sunway Carnival Mall

  • Address: LG-70, Sunway Carnival Mall, 3068, Jalan Todak, Pusat, 13700 Seberang Jaya, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (268)

Beng Huat Asam Fish Chicken Rice

  • Address: 19, Lebuh Kurau 5, Chai Leng Park, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (211)

Meokja Cafe

  • Address: No 11 (Ground Floor), Jalan Todak 3 Bandar Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (190)

Restoran Chong Heng

  • Address: 2, Hala Kalui, Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (92)

Nagos Burger

  • Address: Lbh Kurau, Seberang Jaya, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (40)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fried Chicken in Seberang Jaya, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!