Chicago Chicken City @ Aeon Shah Alam in Shah Alam
Fried Chicken

Uncover 10 Trending Fried Chicken in Shah Alam

Discover the top-rated Fried Chicken in Shah Alam, Malaysia, recognized and praised by online customers.

KFC Shah Alam Drive Thru Section 7

  • Address: Lot 1508, Jalan Plumbum 2 7/2, Seksyen 7, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1853)
  • Phone: +60 3-5513 5672
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 2:00 PG

Chicago Chicken City @ Aeon Shah Alam in Shah Alam
Chicago Chicken City @ Aeon Shah Alam in Shah Alam

5 Replies to Uncover 10 Trending Fried Chicken in Shah Alam

  1. Pengalaman yg menyedihkan . Aku datang pada pukul 930 malam. Fries lembik(soggy) dan kurang Panas. Aku minta tukar fries yg baru. Alhamdulillah dapat yang baru tapi masih lembik. Ayam goreng kfc jangan cerita la, aku order ayam goreng kfc original tapi dapat mcm ayam goreng tepi jalan. Kurang rasa rempah dan rasa garam je yang kuat.

    Aku recommend untuk tidak datang waktu peak hour seperti Malam. Sebelum ni aku pernah pergi waktu petang dalam pukul 5. Rasa ayam memang sangat sedap. Fries pun sedap.

    Ikhlas. Semoga komen ini diambil positif oleh pihak admin kfc.

  2. The servis was so bad . I tau kerja semua penat . Tapi bila you in retails talk dengan customer tu elok elok la . Then ada je option untuk card kan kat depan kaunter tu . I selalu makan bole je change coselow . Tapi kat sini takbole . Seriously . First and last

  3. Ayam keras macam ayam semalam. Dekat bahagian dada ayam tu ada isi hitam yang macam ayam dah lama. Order air fanta strawberry bagi air lain. Servis sangat teruk. Dekat area tempat basuh tangan kotor.

  4. Saya order food panda MATCHA BALL tapi dpt CHO BANANA BALL. Tolong buat kerja betul boleh tk. Saya allergic banana tau. Saya dh termakan dh. Kalau blh nk refund balik. Geram aku. Bazir duit aku beli!!!!!! Pastu bila nk call tk boleh. Mahal lak tu aku bayau!!!!

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Shah Alam

Chicago Chicken City @ Aeon Shah Alam in Shah Alam
Chicago Chicken City @ Aeon Shah Alam in Shah Alam

KFC

  • Address: No. 28, Jalan Batu Laut, Section 28, 40990 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (1066)
  • Phone: +60 3-5103 9574
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 8:30 PTG
  • Reviews:
    By Amalina Hamid
    sebulan yang lalu
    Tolong PERBAIKI kebersihan, kepuasan pengguna dan kualiti servis anda.

    1. Seorang staf lelaki guna trail untuk tekan sampah melimpah dalam tong sampah. Trail tu basuh atau pakai semula?

    2. Tolong inform customer jika menu tu takda dalam kiosk. Tulis pakai A4 pon takpa (eg: HEAVEN AND EARTH NOT AVAILABLE, if you already choose this drink you only have two choices which are Milo and Seroja. And you can’t pay more if you wish to have another drinks) -staf lelaki di kaunter inform harga air berbeza sebab tu tak boleh tukar. Kalau tengok resit bayar ikut set takda pon tulis price each items.

    3. Pump sos tu kalau rosak, ganti baru. Leceh dine in pakai tear sos.

    4. Level kebersihan dapat A, tapi kat meja ada lalat.

    By Nur Farhana Nordin
    sebulan yang lalu
    Staff indian perempuann.. Muka ketat betul.. Macam tak ikhlas bekerjaaa
    By Muhammad Fadzil
    3 tahun yang lalu
    Sedih harini beli sawadee crunch sekitar 6.15pm bagitau cashier harga sepatutnya 14.50. dia kata harga tu untuk 12pm- 3pm saja. Tgk dekat menu harga patut 14.50 pukul 12pm-3pm & 6pm-9pm. Cashier noob cakap berulang2 kali macam bodoh jer. KFC Alam megah hutang dengan saya RM1.
    By Azizi Bassguy ✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Dah tak sedap ayam dia, and staff
    By Thishany love live and carry beauty
    7 bulan yang lalu
    Counter cash open 1saje , itu pun xde org . Very slow xde respect langsung, AYAM KERAS XDE JUICY LANGSUNG keriiing ayam dia

4Fingers Crispy Chicken @ Central i-City

  • Address: LG-35, Central i-City Mall, No. 1, Persiaran Multimedia, Seksyen 7, Jalan Plumbum 7/102, I-City, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (914)
  • Phone: +60 3-5523 9037
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By mohd hanif karim
    6 bulan yang lalu
    Servis sangat teruk..ramai menunggu lama untuk membuat pesanan makanan dan penyediaan makanan kerana staff restoran yang kurang..pihak pengurusan perlu ambil serius tentang masalah ini..
    By Mohd Fakarrudin ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    4 fingers sini yang paling sedap antara kawasan yang berdekatan ni, layanan yang baik dan kedai yang selesa
    By Cekmu Nasir ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    sangat sedap and staf sgt friendly ada staf partime sorang tu memang baik and soft spoken x pasti usma ke uzma nama that girl..
    By E L S A F O O D H U N T ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tbh nie first time try makan sini… Ambik set nasi dengan ayam yg original..awal2 makanan sampai tu rasa mcm sikit tp bila dah makan jenuh nak habiskan 🤣🤣 harga dia standard mcm kedai fast food yg lain . Worth to try!!
    By Zakaria Ahmad ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Hi .. this my first experience makn di sini .. Alhamdulillah sedap dan fast service ..good job i city team

Lim Fried Chicken @Glenmarie

  • Address: 26, Jalan Jurureka U1/40, Hicom-glenmarie Industrial Park, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (605)

KFC Section 9, Shah Alam

  • Address: Ground Floor, E9/E, 23-1 & 25-1, Jalan Tengku Ampuan Zabedah A 9/A, Section 9, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (406)

Oppadak Korean Oven Baked Chicken @ Aeon Mall Shah Alam

  • Address: G09, AEON MALL, Jln Akuatik 13/64, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (249)

Masyriq Fried Chicken

  • Address: 45, Jalan Uranus AG U5/AG, Taman Subang Impian, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (135)

Chicken Plus

  • Address: Lot L3-32 & L3-33, I-city Mall, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (92)

Lim Fried Chicken @Setia Alam

  • Address: 22, Jalan Setia Utama U13/AV, Alam Nusantara, 40170 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (55)

BB.Q Chicken @ Central i-City

  • Address: Lot LG-06, Central i-City, i-City, Jalan Multimedia, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (26)

Myeongdong Fried Chicken

  • Address: Restoran Danok, Pusat Komersial, VG-2, Jalan Plumbum V 7/V, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (6)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fried Chicken in Shah Alam, please leave a comment below. We would love to hear from you!