Wee Seng Electronic Sdn Bhd in Kluang
Kedai Elektrik

Uncover 10 Trending Kedai Elektrik in Kluang

Here is a list of the best Kedai Elektrik in Kluang, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Grand Senheng Kluang

  • Address: No 15, 17, 19 & 21, GF & 1F, Jalan Ciku, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (424)
  • Phone: +60 11-1088 8679
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 9:00 PTG

Wee Seng Electronic Sdn Bhd in Kluang
Wee Seng Electronic Sdn Bhd in Kluang

5 Replies to Uncover 10 Trending Kedai Elektrik in Kluang

  1. Kedai elektrik terbaik setakat ni di Kluang. Staff ramah. Banyak barang boleh cari kat sini contoh nya Smartphone, iphone, tv, peti ais, mesin basuh, water sistem.

  2. Senheng kluang for membership sangat banyak promotion… Mari ramai ramai datang.. Boleh tolak scoin lagii

  3. Ada banyak promotion untuk member,tv boleh dapat maksimum 5 tahun warranty dgn replacement baru. Harga berpatutan dan mampu milik.

  4. Su menerima jaminan 1 tahun warranty secara percuma di Senheng,harga barang yang murah ..di Senheng kluang

  5. berpuas hati dengan extra warranty dan Service yang terbaik dan kesetiaan hampir selama 30 tahun.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kedai Elektrik near Kluang

Wee Seng Electronic Sdn Bhd in Kluang
Wee Seng Electronic Sdn Bhd in Kluang

Darson Kluang

  • Address: No. 3A & 3B, Jalan Dato Tan Seng Leong, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (26)
  • Phone: +60 7-771 6247
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 8:00 PTG
  • Reviews:
    By nurul jannah
    2 bulan yang lalu
    Layanan pada customer mmg teruk. Customer datang buat2 tak nampak. Takde explain ape2 pasal product. Tak mesra pelanggan langsung😒
    By Amirul Hariz
    2 bulan yang lalu
    Kalau sesiapa mintak upah dari darson. Hati2 jelah, kang kena ketuk harga kaw2 💀
    By shazwan Hasbullah ✭✭
    2 tahun yang lalu
    Sye sampai kedai jam 8.15 pm dia dh closings x kasi beli
    By Nor Hidayah ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Servis terbaikk… Harga brpatutan 👍👍
    By Syuhadah Samad ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Barang elektrik murah.

Fast Forward Electronic Service & Trading

  • Address: 28, Jalan Intan 2/5, Taman Intan, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (24)
  • Phone: +60 7-773 7500
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Syed Zafri ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Aircond servis tiptop👍👍 Call je nombor kedai ni klau ade apa2 masalah. Layanan yg bagus. Servis pun baik.
    By mohd fadzree syam zainal
    2 tahun yang lalu
    Double standard.bila minta pasang unit baru, servis sangat cepat.

    Tapi bila minta repair & check problem etc.janji, akan datang. Tetapi tidak pernah datang.

    Setelah membuat banyak panggilan, masih sama..

    Berhati-hati kepada mereka yang ingin membeli dari ini, perkhidmatan yang sangat teruk. Nanti bila u hv aircond ada masalah n minta tolong, u akan menyesal. Hanya akan menghiburkan dengan betul hanya jika anda meminta pemasangan baharu.

    Saya menyesal membeli dari kedai ini.

    By Wanthanaa 76 ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Terima kasih yang tidak terhingga kepada ladyboss yang mesra kerana menjawab semua keraguan kami dengan sabar. Dia juga mengira & merancang kuasa kuda yang diperlukan dan mencadangkan kedudukan aircond yang ideal untuk kami. Membeli semua pemanas air aircond kami daripada mereka pada harga yang berpatutan. Perkhidmatan yang baik dan harga yang berbaloi.
    By suraya mahmood
    2 tahun yang lalu
    Perkhidmatan selepas jualan sangat lemah..

    Setelah dipasang unit baru, selepas itu bukan masalah mereka lagi. Sebaik sahaja mereka mendapat wang daripada poket anda, anda sudah selesai.

    Ill hv melaporkan daikin n panasonic untuk perkhidmatan selepas jualan yang buruk ini yang disediakan oleh peniaga ini.

    By mohd fadzree syam
    2 tahun yang lalu
    Double standard.bila minta pasang unit baru, servis sangat cepat.

    Tapi bila minta repair & check problem etc.janji, akan datang. Tetapi tidak pernah datang.

    Setelah membuat banyak panggilan, masih sama..

    Berhati-hati kepada mereka yang ingin membeli dari ini, perkhidmatan yang sangat teruk. Nanti bila u hv aircond ada masalah n minta tolong, u akan menyesal. Hanya akan menghiburkan dengan betul hanya jika anda meminta pemasangan baharu.

    Saya menyesal membeli dari kedai ini.

Electrolead Sdn. Bhd.

  • Address: No. 22, Jalan Intan 2/1, Taman Intan, 86000, Kluang, Johor, 86000, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (9)

Yi Fong Electrical & Hardware Enterprise

  • Address: 133, Jalan 1, Taman Sri Kluang, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (8)

Hoe Huat Audio Vision Sdn. Bhd.

  • Address: Malaysia, Johor, Kluang, Haji Manan Jalan Sentol, 6A, 6B, 7A & 7B邮政编码: 86000
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Ten Electric & Perabot

  • Address: No. 16 & 17, Jalan Kampung Paya, Kluang Baru, Johor, 86000 Kluang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (5)

Electrik Hock Cheong

  • Address: No. 15, Jalan Dato Captain Ahmad, Johor, 86000 Kluang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Perniagaan Perabot Dan Elektrik Kluang Jaya

  • Address: Taman, Jln Padang Tembak, Taman Kasih, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Wee Seng Electronic Sdn Bhd

  • Address: 19, 21&23, Jalan Dato Sulaiman Mohd Noor, Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.3 (15)

Home City Electric

  • Address: 39 & 41, Ground & First Floor, Jalan Rambutan, Kluang, 86000, Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 2.5 (10)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Kedai Elektrik in Kluang, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags