Emart Kuantan in Kuantan
Kedai Elektrik

Uncover 10 Trending Kedai Elektrik in Kuantan

Here is a list of the best Kedai Elektrik in Kuantan, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Grand Senheng

  • Address: 897, 899, 901, 903, Jalan Bukit Ubi, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (136)
  • Phone: +60 11-1088 6923
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 9:00 PTG

Emart Kuantan in Kuantan
Emart Kuantan in Kuantan

5 Replies to Uncover 10 Trending Kedai Elektrik in Kuantan

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kedai Elektrik near Kuantan

Emart Kuantan in Kuantan
Emart Kuantan in Kuantan

Grand Senheng Kuantan

  • Address: B104 (GF), B106, B108, B110 (GF & 1F), B112 (GF, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Kuantan, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (126)
  • Phone: +60 11-1088 6904
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 9:00 PTG
  • Reviews:
    By Aminuddin Hamdan ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Banyak juga barang yang boleh dibeli secara hutang. Saya cari iphone 13 max 512gb storage, xde stok lah pulak. Kat celcom bluecube pun xde stok. Akhirnya saya terpaksa pergi ke Mesra Mall Kemasik Kijal setelah dimaklum ada stok di salah satu kedai kat situ.
    By nur izzati Roslan
    setahun yang lalu
    Macam2 jenis peralatan elektrik ada. Tapi 1je, dah 3 kali pergi.. Staff tak membantu langsung. Sekadar berdiri, sibuk main pen picit2, main hp.. Tak ada lah nak bagi penerangan @ suggestion apa2 ke.. Kita datang, nak la tau ni function macam mana, apa beza dengan yang tu… etc.. Staff diam je. Tanya sepatah, jawab sepatah.. Hmmmm
    By Chan Calvin ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Staff friendly, bagus, akan datang lagi.
    By AZHAR _SD WIN KUANTAN ✭✭✭✭✭
    TOKEN)
    Kalau masuk mesti lebih dr 1 yg akan dibeli..
    By Uyun Yusof ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Suasana menarik. Barangan disusun dengan kemas dan teratur. Senang nak cari seksyen yang kita mahu.

Focus Electrical Malaysia Sdn. Bhd.

  • Address: Ground Floor, C-710 & C-712, Jalan Dato Lim Hoe Lek, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (58)
  • Phone: +60 9-515 7980
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 5:35 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 5:35 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 5:35 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 5:35 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 5:35 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 4:05 PTG
    Ahad: 8:30 PG – 1:00 PTG
  • Reviews:
    By muhammad Yaacob
    10 bulan yang lalu
    Pekerja kurang ajar. Layanan teruk.
    By shahrul matrol ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    ni kedai topmixx kan
    By ben jammin
    4 minggu yang lalu
    Salah seorang kakitangan anda (lelaki kelantan) duduk di kaunter utama sebelah (diduduki oleh wanita cina) tidak ramah dan sombong. Dia cukup bernasib baik kerana tidak menerima tumbukan lama di muka. Tolong ajar dia perkhidmatan pelanggan yang baik. Ini berlaku bukan sahaja kali ini tetapi hampir setiap kali.
    By Razilan Mamat ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Kakitangannya sangat baik dan sangat membantu. Saya telah berurusan dengan Focus selama lebih daripada 20 tahun, terutamanya kakitangan Ida Seong & Hisam.👍
    By hazri md razip ✭✭
    3 bulan yang lalu
    Kakitangan kadangkala sombong. Terutama di kaunter. Walau bagaimanapun barangan elektrik adalah harga yang berpatutan

Kedai Elektrik Kuantan

  • Address: B-24 GROUND FLOOR, JALAN IM7/2, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (53)

Focus Electrical Malaysia Sdn Bhd

  • Address: Lot 110&111, Jalan Industri Semambu 6, Kawasan Perindustrian Semambu, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (52)

Emart Kuantan

  • Address: 61, Jln Penjara, Taman Raya, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (49)

New Leong Electronic Sdn. Bhd.

  • Address: 76, Jalan Bukit Ubi, Sri Dagangan Bussiness Centre, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (23)

Perniagaan Kim Seng Hin

  • Address: 70, Jalan Teluk Sisek, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (22)

NEWACE ELECTRICAL SUPPLY

  • Address: 409, Jalan Beserah, Taman Mariana, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (12)

Wee Heng Letrik (Kuantan) Sdn. Bhd.

  • Address: A-3, Jalan Air Putih, Taman Berserah, 25300 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (7)

Darson Kuantan

  • Address: 37, Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan Bussiness Centre, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (5)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Kedai Elektrik in Kuantan, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags