Kereta Sewa Shah Alam Klang Afiq in Klang
Kereta Sewa

Uncover 10 Trending Kereta Sewa in Klang

Here is a list of the best Kereta Sewa in Klang, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

DC SURIA TRANSPORT SERVICE

  • Address: 2066B, Jalan Belimbing, Meru, 42200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (31)
  • Phone: +60 13-372 4880
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 9:00 PTG
Kereta Sewa Shah Alam Klang Afiq in Klang
Kereta Sewa Shah Alam Klang Afiq in Klang

5 Replies to Uncover 10 Trending Kereta Sewa in Klang

  1. Kami sangat berpuas hati dengan kereta Starex yang kami sewa. Kereta cantik, bersih & kemas. Selesa dalam perjalanan, memuatkan kami 5 dewasa & 4 kanak-kanak.

  2. Mega MPV tiada mpv sebesar ini . Pemanduan yang lebih selamat dan nyaman. Ada 4 row memang sangat praktikal untuk memuatkan sampai 12 penumpang. Penghawa dingin ada 6 blower cukup sejuk untuk memenuhi ruang mpv ini. Engine 2.5 L crdi diesel 5 speed (AT).Torque 441 NM sangat besar performance yang sangat penting apabila memotong, naik bukit dan keluar dari simpang. Alhamdulillah perjalanan saya selamat pergi dan balik.

  3. Sewa starex selama 3 hari, mmg sangat terbaik dan berbaloi. Kondisi kereta dlm keadaan terbaik dan selesa. Aircond berfungsi dengan baik. Sangat direkomen utk disewa.

  4. Sewa starex untuk sehari ke Ipoh. Muat ngam2 utk kami 12 orang, cuma leg room sempit sket lah. Kereta ok. Harga pun murah compare company lain. Yang tak best ada milage cap 300km. Klang-Ipoh sehala dah 200+km. Tak pasal kena byr extra jadi lagi mahal dari company lain. So setakat nak sewa pergi dekat2 ok lah. Kalau jejauh, korang cari company lain je lah.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kereta Sewa near Klang

Kereta Sewa Shah Alam Klang Afiq in Klang
Kereta Sewa Shah Alam Klang Afiq in Klang

Shah Alam Car Rental – Vellfire 0149492400

  • Address: No 38, Tingkat 9, Pangsapuri Cempaka, Persiaran Bukit Raja, Bandar Baru Klang, 41150 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (18)
  • Phone: +60 14-949 2400
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    Saya Bagi 5Bintang untuk Servis kereta Sewa dr Pihak Company nih… Kereta Semuanya Cantik2 dan Dijaga Seperti baru Keluar kedai.. BERSIH WANGI SELESA SENANG DEAL HARGA BERPATUTAN betul2 berbaloi sewa dgn company nih… InsyaALLAH akan sewa lagi.
    ✭✭✭✭✭ By MOHD FAIRUL AZUAR MUSTAPA (3 bulan yang lalu)
    sy sgt berpuas hati.. Servis terbaik.. owner sgt friendly.. Recommended pada semua. Thank you.. ??
    ✭✭✭✭✭ By Muhamad Hanif (3 bulan yang lalu)
    saya sewa kereta ni last minute but everything great. saya bole puji harga dia berpatutan untuk timing kitorg. kereta pun selesa sangat dengan kitorg travel jauh brg bnyak. pasni takyah pening cari kereta sewa tempat lain dah.
    ✭✭✭✭✭ By wnmuslihah _ (setahun yang lalu)
    Servis yg terbaik,,kereta trbaik dn bersih✨✨
    ✭✭✭✭✭ By Azmiruldin abd aziz (3 bulan yang lalu)
    Kereta cantik dan bersih…sgt selesa
    ✭✭✭✭✭ By Nik Ariezan (3 bulan yang lalu)

Kereta sewa Klang – klezcar Bandar Puteri

  • Address: 27, Lorong Sanggul 1f, Bandar Puteri, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (14)
  • Phone: +60 13-957 7711
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    Tak jumpa owner keta.drp jauh,diaorg guna remote untuk bukak keta.kunci dlm dashboard.pas pulangkan keta pon,drp jauh je.hahaha..mahal drp socar ada yg kata.kalo dok klang,tiada pilihan la…
    ✭✭✭ By Tia ra (3 tahun yang lalu)
    Trbaik
    ✭✭✭✭✭ By Mohd nazib bin jumuratil Najibjumuratil (2 tahun yang lalu)
    Bagus..kita pergi kl guna kereta sewa axia
    ✭✭✭✭✭ By Nasha Ryudin (5 tahun yang lalu)
    Saya menggunakan perkhidmatan mereka 2 tahun lalu. Perkhidmatan yang sangat baik. Kakitangan sangat mesra. Tak macam cawangan taman sri manja. Perkhidmatan yang sangat teruk
    ✭✭✭✭✭ By Siti haida Sukerman (4 tahun yang lalu)
    Kakitangan yang mesra
    ✭✭✭✭✭ By Shamsul Sani (4 tahun yang lalu)

Kereta Sewa Klang, Shah Alam, KL

  • Address: Jalan 21D/KU11, Taman Desa Kencana, 42200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (11)

Kereta Sewa Klang – Awiyah Car Rental

  • Address: no 2, Lorong Sungei Puloh 5c, Taman Cempaka Sari, 42100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (7)

Kereta Sewa Klang

  • Address: Giant, Bandar Bukit Tinggi, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (4)

Kereta Sewa Shah Alam – ZNY Jaya

  • Address: No 32a jalan mahligai 2a/ku2, Bandar Bukit Raja, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

SSWS/ Kereta Sewa Klang Selangor

  • Address: 80282, Jalan Haji, Jalan Mat Yudin, Kampung Johan Setia, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Wira Car Rental & Tour Sdn. Bhd.

  • Address: Lot 10898, Jalan Kebun, Batu 4 1/2, Kampung Jawa, Selangor, 41000 Klang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (3)

SKJ Car Rental

  • Address: No.31-1 FLR Jalan, 31, Lorong Samarinda 31/Ks7, Kampung Jawa, 41000 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Kereta Sewa Klang – KLEZCAR Port Klang

  • Address: Solok Pendamar Indah 1, Taman Pendamar Indah, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Kereta Sewa in Klang, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags