kereta sewa murah sabah kk in Kota Kinabalu
Kereta Sewa

Uncover 10 Trending Kereta Sewa in Kota Kinabalu

Here is a list of the best Kereta Sewa in Kota Kinabalu, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Suza Kereta Sewa Kota Kinabalu

  • Address: unit 3.24, tingkat 3, kompleks asia city, jalan asia city, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (178)
  • Phone: +60 16-828 1916
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
kereta sewa murah sabah kk in Kota Kinabalu
kereta sewa murah sabah kk in Kota Kinabalu

5 Replies to Uncover 10 Trending Kereta Sewa in Kota Kinabalu

  1. ?????? Servis terbaik, kereta yang disewakan (Axia auto) pun terbaik! Alhamdulillah perjalanan bermula dari pick up kereta di KKIA, dan KK-Kundasang-KK selama 3 hari, smooth sahaja ??? Walaupun Axia tu nak naik bukit yang tinggi2, agak ‘semput’ sikit (kesian dia ☹️) tapi alhamdulillah sampai juga ke destinasi yang dituju hehe ? overall semuanya mantaps! ? recommended!

  2. Senang sangat nak deal. Book pun melalui website which sangat convenient untuk tengok harga, jenis kereta & bayar pun kemudian bila hari pick up kereta. Deposit pun tak tinggi & tak ambil masa untuk refund. Sampai je airport kk, kereta dah ada tak payah menunggu. Kereta baru aircond semua sejuk. Memang puas hati 5 hari sewa kereta dengan suza rental car ni pergi kundasang-kk. Harga pun berpatutan 5 hari rm800 untuk kereta aruz yg baru tu, minyak pun jimat ?

  3. Saya berpuas hati dengan perkhidmatan yg diberikan. Kereta yang disewa memuaskan, bersih dan tidak berbau.. saya akan repeat sewa pada suza kereta sewa jika datang ke kota kinabalu lagi. ?

  4. Hi…
    Basically saya x suka utk buat review…tp kali ni sy terasa perlu nya utk sy tggl kn sdkt review bila berkaitan dgn keselamatan..

    Last trip awal Sept 2022, sy deal kan Suza team utk menyewa sebuah Bezza utk kegunaan sy sepanjang di KK..

    Sy d maklumkn ttg condition kereta ok, even ms ambil & 1st trip ke hotel pn x terasa comfort.. Inform dkt Suza team tp x respond..

    Then, next day sy drive ke Kundasan n spnjg pemanduan sy cukup bwk slow n hati2… Lama2 bwk kereta saya ada x kene n bau semacam (brek).. so, sy snyp and next day sy drive n inform Suza team ttg kondisi kereta.. last2 d request pandu blk KK utk diorg selenggara.. tp sy decide utk cari bengkel n replace apa yg ptt utk sementara..

    moral sini sy tau buat bisnes tough this period tp keselamatan org perlu diutamakan..
    Hope mana2 pihak penyewa kereta amik serius ttg hal ini..

    tQ..

  5. Mudah berurusan dengan suza kereta sewa..Agen yang sangat baik dan sangat membantu..Terima kasih banyak menjadikan pengalaman kami di Kota Kinabalu menjadi lebih seronok ☺️

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kereta Sewa near Kota Kinabalu

kereta sewa murah sabah kk in Kota Kinabalu
kereta sewa murah sabah kk in Kota Kinabalu

Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah Big Momma’s

  • Address: No. E33A-G, Blok E, Lorong Cyber Perdana 2, Cyber Perdana Commercial Centre, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (66)
  • Phone: +60 10-946 9296
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    My family mmg happy sgt dgn service and the car. Senang sgt nak berurus dgn pihak Big Momma. Alhamdulillah, our trip pun semua smooth, and takde masalah ape2. Insyallah next time, kalau ade rezeki kami dtg balik ke KK, boleh sewa lagi
    ✭✭✭✭✭ By Fakhirah R (7 bulan yang lalu)
    Kereta sewa di KK dengan harga yang berpatutan, kereta berkeadaan baik 8/10, servis yang effisien dan pantas….Terima kasih Momma, Imal dan lain²
    ✭✭✭✭✭ By amiruddin hussain (setahun yang lalu)
    Owner yg baik dan bertimbang rasa. Harga pun berpatutan. Kalau datang KK, boleh la sewa kereta dengan Suhaila
    ✭✭✭✭✭ By Yasmin Sulaiman (setahun yang lalu)
    Car rental the best at Kota Kinabalu. Siapa mau dtg KK/Sabah bolehlah booking dgn big Mommas. Kereta bersih puas hati ?
    ✭✭✭✭✭ By Nurvini Zaumin (2 tahun yang lalu)
    Perkhidmatan terbaik..Kereta bersih & cantik..Rasa mcm memandu kereta sndri ..Recomended?
    ✭✭✭✭✭ By Putera Irwaz (2 tahun yang lalu)

KERETA SEWA SABAH

  • Address: Warisan Square, A-G-18, Jalan Tun Fuad Stephens, Kota Kinabalu, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (39)
  • Phone: +60 10-222 7450
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    Mantap service by whatapps.. kereta sangat padu.. tak nyesal sewa..
    ✭✭✭✭✭ By Adriana Aisy Family (dalam minggu lalu)
    Layanan yg baik dr owner..kereta sentiasa dlm keadaan baik dan bersih..recommend..(alan)
    ✭✭✭✭✭ By Vng Vietnam (2 minggu yang lalu)
    Terbaikkk sobat
    ✭✭✭✭✭ By Lai Kok91 (2 minggu yang lalu)
    Terima kasih encik dengan layanan..siap memberitahu lokasi tempat2..menarik di sabah..tahun depan sya datang lagi bawa family..tq3,..
    ✭✭✭✭✭ By Mushab Umair (6 tahun yang lalu)
    Terbaik
    ✭✭✭✭✭ By shxh 75 (2 minggu yang lalu)

KERETA SEWA KOTA KINABALU SABAH | BORNEO UTAMA

  • Address: Peti Surat 3, Pejabat Pos Mini, Central Plaza, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (26)

Kereta Sewa KK Bah

  • Address: Tanjung Aru Plaza, Jalan Mat Salleh, Pusat Bandar Kota Kinabalu, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (10)

Kereta Sewa Sabah KK

  • Address: Jalan Pantai Sembulan, Grace Court Apartment, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (7)

kereta sewa murah sabah kk

  • Address: Lot A-5 Blok A TAMAN GANANG, Jln. Pahlawan, Kampung Kepayan, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Kereta Sewa Murah KK

  • Address: Kepayan Ridge, Jalan Banjaran, Lorong Bunga Semarak, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (4)

Kereta Sewa Sabah (KK Brothers Car Rental)

  • Address: Jalan Sembulan, Grace Villa, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah

  • Address: Jln Lintas, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Kereta Sewa Murah kota Kinabalu Abu Aqif

  • Address: Blok V Universiti Apartment 1 (UA1 Jln. Universiti Malaysia Sabah, 88450 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (3)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Kereta Sewa in Kota Kinabalu, please leave a comment below. We would love to hear from you!