KERETA SEWA MURAH SHAH ALAM in Shah Alam
Kereta Sewa

Uncover 10 Trending Kereta Sewa in Shah Alam

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Kereta Sewa in Shah Alam, Malaysia.

Kereta Sewa Shah Alam – Fox Car Rental

  • Address: 40, Jalan Plumbum N7/N, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (175)
  • Phone: +60 10-849 8284
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:30 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:30 PTG
KERETA SEWA MURAH SHAH ALAM in Shah Alam
KERETA SEWA MURAH SHAH ALAM in Shah Alam

5 Replies to Uncover 10 Trending Kereta Sewa in Shah Alam

  1. 1) Runner yang hantar kereta sepatutnya runner yang sama juga pickup kereta (supaya boleh membezakan keadaan kereta sebelum dan selepas). Jika ingin menggunakan runner yang berbeza, pastikan runner yang hantar kereta telah menghantar gambar keadaan kereta (sebelum) kepada runner yg pickup untuk membezakan keadaan kereta selepas dan sebelum.
    2) tidak perlu mengambil gambar ic dan lesen semula semasa pickup. Cuma perlu semak semula sahaja dengan gambar yang telah diberi dan dipotong terdahulu daripada admin untuk mengelakkan penyalahgunaan maklumat oleh runner.
    3) sila pastikan dan maklumkan maklumat lengkap kepada “runner pickup” bahawa pelanggan telah membuat pembayaran penuh dan berapa hari kereta tersebut telah disewa supaya runner tidak perlu meminta bayaran kepada pelanggan lagi.

  2. Services tiptop, harga berpatutan, admin informatif.. insya Allah akan sewa lg utk next trip ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kereta Sewa near Shah Alam

KERETA SEWA MURAH SHAH ALAM in Shah Alam
KERETA SEWA MURAH SHAH ALAM in Shah Alam

Kereta Sewa Shah Alam – Sf Car Rental Agency

  • Address: Jalan Kristal Tiga 7/76c, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (163)
  • Phone: +60 17-244 9251
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    Kereta Bersih dan berpatutan dengan harga . Services pun baik ?????? Aircond sejuk memuaskan , speaker radio pun sedap didengar . So best bawa jalan jauh dengan senang hati ? So those yang cari kereta sewa murah boleh Try ! ? Thank you “Kereta Sewa Shah Alam Murah” for the rent car ??✨
    ✭✭✭✭✭ By Nur Najihah (6 bulan yang lalu)
    Service sangat bagus, pantas dan mesra pelanggan. Owner mudah berkomunikasi dan beri penerangan dengan sangat jelas. Kondisi kereta dalam keadaan yang sangat baikkk, bersih dan selesa. Terima kasih kerana menyediakan servis kereta sewa dengan harga yang murah dan berbaloi ? Sesiapa yang mencari kereta sewa Shah Alam yang murah boleh dapatkan di SF Car Rental Agency! Confirm tak menyesal ?
    ✭✭✭✭✭ By Nur Ain Hana Roslan (6 bulan yang lalu)
    Kereta sewa murah shah alam antara yang terbaik. Harga pun agak berbaloi berbanding yg lain. Akan repeat di masa akan datang. Terima kasih untuk perjalanan 3 hari ?? Cuma ada sikit masalah pada kereta cuma tak meganggu. Overall mantap
    ✭✭✭✭✭ By Little Prince (6 bulan yang lalu)
    Kereta Axia jimat minyak murah, aircond sejuk tiada sebarang masalah sepanjang perjalanan, saya berpuas hati dengan layanan diberikan, nasihat yang berguna pada kita semua sebelum menggunakan kereta. So far kereta sewa shah alam sgt affardoble bgi yang nak menyewa
    ✭✭✭✭✭ By Haikal Tsk (6 bulan yang lalu)
    Overall kereta sngat bersih dan selesa wlaupon kereta lama tapi bila memandu rasa mcm pandu kereta baru, saya sewa myvi 1.3, antara servis kereta sewa shah alam yg murah saya boleh dapat kat area ni. ?????
    ✭✭✭✭✭ By Muhammad Nurhusaini Haizad (6 bulan yang lalu)

Car rental pusat komersial seksyen 7

  • Address: pusat komersial, YG13, Jalan Plumbum Y 7/Y, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (135)
  • Phone: +60 17-364 5077
  • Website:
  • Reviews:
    Perkhidmatan kereta sewa terbaik di shah alam. Harga sewa yang murah dan berpatutan, kereta baru dan kereta di servis mengikut jadual yg sepatutnya. Sesuai untuk perjalanan yang jauh dan sewaan dalam tempoh yang lama. ?????????
    ✭✭✭✭✭ By One Car Rental (4 tahun yang lalu)
    Puah hati dengan salam kereta sewo,keto comey2,demo pndai jago.puah hati laa.tokey dio mudoh baso sene kiro.bules kato puah ati la.banggo ambo sbb tokey dio ore klate..
    ✭✭✭✭✭ By Piyan Jusoh (7 tahun yang lalu)
    Takat ni kalau nak sewa kereta dekat this kedai, kereta always ada so i takperlu susah cari kedai lain or other website untuk sewa kereta
    ✭✭✭✭✭ By iesya khairi (setahun yang lalu)
    Servis sangat bagus dan cepat. Kereta memang tiptop, tak ada masalah. Harga pun berpatutan. Owner2 sangat lah peramah. Memang takkan cari yang lain dah kalau nk sewa.
    ✭✭✭✭✭ By Ayza Zainal (7 tahun yang lalu)
    Salam kereta sewa terbaik..kereta tiptop, senang berurusan dgn owner..hope next time dapat discount lagi..???
    ✭✭✭✭✭ By shazreemie seman (7 tahun yang lalu)

Kereta Sewa Shah Alam – PSS 1109 AUTO

  • Address: Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (71)

Kereta Sewa Shah Alam (Juan Empire Car Rental)

  • Address: AAG 5, Pusat komersial, Blok C, Jalan Plumbum Aa 7/Aa, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (30)

Agtran Car Rental Shah Alam

  • Address: Bus Terminal, Jalan Jenulung 17/21, Seksyen 17, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (15)

Kereta Sewa Shah Alam – PSS Car Rental

  • Address: 2 blok, Level, 2, Jln Plumbum 7/95, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (10)

Kereta Sewa Shah Alam – Xvipi Car Rental

  • Address: Jalan ikhtisas 14/1,, Seksyen 14, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (10)

Kereta Sewa Shah Alam | Batu 3| USJ – NAST CR

  • Address: Jln Budiman 22/3, Seksyen 22, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (8)

Kereta Sewa Shah Alam Selangor

  • Address: 30b, Jalan Pelabur A 23/A, Seksyen 23, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Kereta Sewa Kota Kemuning-Kereta Sewa Shah Alam

  • Address: 5-1, Jln Tanjung Rhu 30/165, Kemuning Impian Business Park, 40460 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (5)

Thank you for reading. You can visit the Shah Alam Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.