Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah in Kota Kinabalu
Sewa Van

Uncover 10 Trending Sewa Van in Kota Kinabalu

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Sewa Van in Kota Kinabalu, Malaysia.

Suza Kereta Sewa Kota Kinabalu

  • Address: unit 3.24, tingkat 3, kompleks asia city, jalan asia city, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (178)
  • Phone: +60 16-828 1916
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah in Kota Kinabalu
Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah in Kota Kinabalu

5 Replies to Uncover 10 Trending Sewa Van in Kota Kinabalu

  1. ?????? Servis terbaik, kereta yang disewakan (Axia auto) pun terbaik! Alhamdulillah perjalanan bermula dari pick up kereta di KKIA, dan KK-Kundasang-KK selama 3 hari, smooth sahaja ??? Walaupun Axia tu nak naik bukit yang tinggi2, agak ‘semput’ sikit (kesian dia ☹️) tapi alhamdulillah sampai juga ke destinasi yang dituju hehe ? overall semuanya mantaps! ? recommended!

  2. Senang sangat nak deal. Book pun melalui website which sangat convenient untuk tengok harga, jenis kereta & bayar pun kemudian bila hari pick up kereta. Deposit pun tak tinggi & tak ambil masa untuk refund. Sampai je airport kk, kereta dah ada tak payah menunggu. Kereta baru aircond semua sejuk. Memang puas hati 5 hari sewa kereta dengan suza rental car ni pergi kundasang-kk. Harga pun berpatutan 5 hari rm800 untuk kereta aruz yg baru tu, minyak pun jimat ?

  3. Saya berpuas hati dengan perkhidmatan yg diberikan. Kereta yang disewa memuaskan, bersih dan tidak berbau.. saya akan repeat sewa pada suza kereta sewa jika datang ke kota kinabalu lagi. ?

  4. Hi…
    Basically saya x suka utk buat review…tp kali ni sy terasa perlu nya utk sy tggl kn sdkt review bila berkaitan dgn keselamatan..

    Last trip awal Sept 2022, sy deal kan Suza team utk menyewa sebuah Bezza utk kegunaan sy sepanjang di KK..

    Sy d maklumkn ttg condition kereta ok, even ms ambil & 1st trip ke hotel pn x terasa comfort.. Inform dkt Suza team tp x respond..

    Then, next day sy drive ke Kundasan n spnjg pemanduan sy cukup bwk slow n hati2… Lama2 bwk kereta saya ada x kene n bau semacam (brek).. so, sy snyp and next day sy drive n inform Suza team ttg kondisi kereta.. last2 d request pandu blk KK utk diorg selenggara.. tp sy decide utk cari bengkel n replace apa yg ptt utk sementara..

    moral sini sy tau buat bisnes tough this period tp keselamatan org perlu diutamakan..
    Hope mana2 pihak penyewa kereta amik serius ttg hal ini..

    tQ..

  5. Mudah berurusan dengan suza kereta sewa..Agen yang sangat baik dan sangat membantu..Terima kasih banyak menjadikan pengalaman kami di Kota Kinabalu menjadi lebih seronok ☺️

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Sewa Van near Kota Kinabalu

Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah in Kota Kinabalu
Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah in Kota Kinabalu

Kereta Sewa Kota Kinabalu – GRENDLINE TRAVEL KK

  • Address: Jalan Lapangan Terbang (Baru), 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (88)
  • Phone: +60 19-559 4009
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    Kereta sewa dengan harga yang berpatutan. Pilihan kereta yang banyak. Paling syok ialah, boleh dibawa berbincang untuk masa yang sesuai untuk mengambil dan memulangkan kereta sewa di lokasi yang dipilih.
    ✭✭✭✭✭ By Yaw Wah Yap (5 bulan yang lalu)
    Recommended… Kereta bersih dan dalam kondisi Tip Top. Masa ambil dan kembalikan kereta yg cepat dan memuaskan ?. Harga yg sangat berpatutan ?
    ✭✭✭✭✭ By KTASRESOURCES KTAS (setahun yang lalu)
    Saya mau recommend bagus service, tiptop, on time hantar kereta, on time juga ambik kereta selepas customer telah tamat masa sewa. Boke tmabah masa sewa juga . Lagi keta dia smooth jalan jauh. G satu ngam kalo bawa jalan jauh mcm kudat. Jalan garbel2 tue. Mmg sesuai sgt. Jimat minyak. Isi minyak d station tuaran petronas, full tank. Sekali ulang alik balik p kk. Bru separuh ada lagi. Jujur Dan amanah staff Dan boss drg. Semoga murah rezeki kamu, semoga makin byk customer sewa sma kamu. Soal harga. Nett price. Tpi harga dia sesuai dgn kenderaan dia. Hilux putih. ❤️ sesiapa mahu sewa sma drg. Mmg di layan chat kamu tue.
    ✭✭✭✭✭ By Bibiey Shaeerrah (setahun yang lalu)
    Servis terbaik, kereta dalam keadaan memuaskan, servis mengikut jadual, amat menepati masa
    ✭✭✭✭ By Aizat Arifin (setahun yang lalu)
    Perkhidmatan kereta sewa terbaik area kota kinabalu ,last minute request pun tetap kena layan?senang berurusan…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    ✭✭✭✭✭ By faviah mojingkin (setahun yang lalu)

Kereta Sewa Kota Kinabalu Sabah Big Momma’s

  • Address: No. E33A-G, Blok E, Lorong Cyber Perdana 2, Cyber Perdana Commercial Centre, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (66)
  • Phone: +60 10-946 9296
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    My family mmg happy sgt dgn service and the car. Senang sgt nak berurus dgn pihak Big Momma. Alhamdulillah, our trip pun semua smooth, and takde masalah ape2. Insyallah next time, kalau ade rezeki kami dtg balik ke KK, boleh sewa lagi
    ✭✭✭✭✭ By Fakhirah R (7 bulan yang lalu)
    Kereta sewa di KK dengan harga yang berpatutan, kereta berkeadaan baik 8/10, servis yang effisien dan pantas….Terima kasih Momma, Imal dan lain²
    ✭✭✭✭✭ By amiruddin hussain (setahun yang lalu)
    Owner yg baik dan bertimbang rasa. Harga pun berpatutan. Kalau datang KK, boleh la sewa kereta dengan Suhaila
    ✭✭✭✭✭ By Yasmin Sulaiman (setahun yang lalu)
    Car rental the best at Kota Kinabalu. Siapa mau dtg KK/Sabah bolehlah booking dgn big Mommas. Kereta bersih puas hati ?
    ✭✭✭✭✭ By Nurvini Zaumin (2 tahun yang lalu)
    Perkhidmatan terbaik..Kereta bersih & cantik..Rasa mcm memandu kereta sndri ..Recomended?
    ✭✭✭✭✭ By Putera Irwaz (2 tahun yang lalu)

MILAS RENTAL | CAR RENTAL IN KOTA KINABALU

  • Address: Lot 7, Block G, 2nd floor, lorong komersial 88 market, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (45)

KERETA SEWA SABAH

  • Address: Warisan Square, A-G-18, Jalan Tun Fuad Stephens, Kota Kinabalu, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (39)

KERETA SEWA KOTA KINABALU SABAH | BORNEO UTAMA

  • Address: Peti Surat 3, Pejabat Pos Mini, Central Plaza, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (26)

Rent A Car Kota Kinabalu

  • Address: unit 3.24, Tingkat 3, Kompleks, Jalan Asia City, Asia City, 88000 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (19)

Kereta Sewa Sabah – Nhelzy Rent A Car & Travel

  • Address: Lot C18-2, First Floor Kepayan Perdana Commercial Centre Jalan Lintas 88200 Kota Kinabalu Sabah MY, Jln Lintas, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (15)

Kereta Sewa Di Kota Kinabalu Sabah GB Global Tours

  • Address: Aeropod Off, Aeropod Commercial Square, H-7-2 (Lot B), Block H, Level 7, Jalan Kepayan, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (8)

Van sewa kota kinabalu sabah

  • Address: Lapangan terbang, 88200 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (8)

Kereta Sewa Sabah KK

  • Address: Jalan Pantai Sembulan, Grace Court Apartment, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (7)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Sewa Van in Kota Kinabalu, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!