Teknotuf My
McDonalds

Uncover The 1 Best Coffee Shop in Teluk Intan

Discover the top-rated McDonalds in Teluk Intan, Malaysia, recognized and praised by online customers.

McDonald’s Teluk Intan DT

  • Address: McDonald’s, Lot 5017, Jalan Changkat Jong, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2293)
  • Phone: +60 5-621 1912
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG

5 Replies to Uncover The 1 Best Coffee Shop in Teluk Intan

  1. Perkhidmatan yg bagus, ruang makan yg bersih, pelayannya sentiasa senyum.
    Di sediakan juga ruang utk anak anak sambut hari jadi… Tandas nya juga bersih….??

  2. Pekerja yg ambil order bahagian drive thru ni nak kerja atau tidak? Sy tunggu punya lama utk order, last2 bila say hello baru kelam kabut nak tanya order. Lepastu sampai depan lain kita mintak, lain yg staff bagi. Buang masa

  3. yang serve dekat bahagian drive thru … tlg jgn biadap ! kau dah laaa salah .. biadap pulak tuuu .. minta maaf pon tak ! ehh nasib manager kau dtg ! kalau tak mmg aku post sekali gambar kau tauu .. one more thing ! kalau rasa penat kerja under f&b … boleh belah ! jgn biadap mcm ni . 24/10/22 (4.30pm)

  4. Dalam bnyk2 restoran McDonald’s yg aku pg.. Rawang, Batu Caves paling teruk,.. McD Teluk Intan msh yg terbaik setakat ni.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 1 Best Coffee Shop near Teluk Intan

Thank you for reading! If you have any additional information on the best McDonalds in Teluk Intan, please leave a comment below. We would love to hear from you!