Cafe Lorong by OG's in Muar
Breakfast

Uncover The 10 Best Breakfast in Muar

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Breakfast in Muar, Malaysia.

Sai Kee Kopi Serbok Sdn Bhd – kopi 434 Muar

  • Address: 121, Jalan Maharani, Taman Sri Emas, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (2138)
  • Phone: +60 6-951 3046
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 5:30 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 5:30 PTG

Cafe Lorong by OG's in Muar
Cafe Lorong by OG’s in Muar

5 Replies to Uncover The 10 Best Breakfast in Muar

  1. Kedai bersih & cantik, ada mcm² jenis kopi sampai tak tau nak order mana satu. Suka hati korang lah nak order yg mana. Sebelum sampai ke kedai tu ada public parking sebelah kiri. Cuma minta pihak pengurusan tukar cashier yg bertugas pada 17/9/22 dgn org lain sebab dia ada masalah urat saraf senyum dah putus. Muka masam & tak reti nak senyum. Elok dia ni kerja di bahagian pembungkusan

  2. Datang pkl 1ptg hari krismas. Nasib ada parking and tak perlu beratur. Staff yg peramah dan pantas buat kerja. Order pakai kertas. Tapi untuk cheesecake kena pegi kaunter utk tgk kek yg available for the day. So, kitorang order roti bakar, chocolate cake, kopi 434 and kopi santan. Semua pon sedap. Tempat pon best walaupun ramai org tapi masih lagi sejuk.

  3. Mula² masuk was² status halal..masuk² smua pekerja bertudung InshaAllah islam..tgok review sblm org lain pun x meragu.. alhamdulillah makanan sedap..suasana pun ok..cuma sempit sikit..??

  4. Target market dia T20?

    Rasa macam tak kena kopi o harga rm5 & tak ada kelainan.

    Tapi suasana dalam boleh kata selesa

  5. Tempat ni mmg cantek and sgt relate dgn kopitiam vibes. Dh smpai Muar, kene la try kopi 434 ni kan, hehe…

    We tried Sai Kee Signature Coffee, Mee Siput, Toasted Bread & Otak-otak Muar. Coffee sedap, mee siput crunchy tpi sambal die quite spicy, berdesing jgk telinge makan sambal tu ? toast die sedap, mmg kopitiam style. Otak-otal die lain sikit xmacam yg makan kat KL. Muar punye otak- otak mcm macam tu la kot. Tp sedap! ?

    Dari Kopi 434 ni mmg dah walking distance nak pegi ke kedai-kedai makan and tourist attractions tau. Senang korang sekali jalan je.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Breakfast near Muar

Cafe Lorong by OG's in Muar
Cafe Lorong by OG’s in Muar

R&H Cafe Satay Maharani

  • Address: 15, Jalan Seri Temenggong 26/1, Taman Sri Temenggong, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1011)
  • Phone: +60 18-215 2794
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:30 PG – 12:00 PTG
    Selasa: 7:30 PG – 12:00 PTG
    Rabu: 7:30 PG – 12:00 PTG
    Khamis: 7:30 PG – 12:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 7:30 PG – 12:00 PTG
    Ahad: 7:30 PG – 12:00 PTG
  • Reviews:
    By Noor Azlan ✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Satay memang sedap. Tapi menu lain agak biasa atau tak seperti diharapkan. Lontong cair, mi rebus pun cair, roti manja hanya rasa mentega.
    By Sharina Ibr ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Banyak pilihan makanan untuk breakfast.. ramai orang.. queue panjang so sila dtg awal .. staff peramah walau pon sgt bz.. sate sedap.. must try : tauhu lentok and super soup..
    By Airiza Norman ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Semua sedap, portion just nice untuk seorang makan, mula-mula nampak sedikit tapi bila dah makan rasa okey cukup. Masalah dekat sini antara orang yang makan sambung berborak sampai tak sedar ramai lagi menunggu, nasib baik customer service bagus so 👍🏻 rezeki makan di sini haritu dapat free mi siput muar ori
    By Aishah Shuib ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Terbaikk, memang selalu pergi Muar semata2 utk breakfast dekat sini je.. Kena pergi awal untuk makan satey perut.. Kalau lambat satey habis, tetapi makanan lain masih ada.. Dan sedap2 semuanya.. Dari mee rebus jaw, roti telur manja, tauhu gedik, satey ayam, daging, perut, soto, air kopi ais yang sedapp.. Alhamdulillah semua sedapp. Tempat duduk banyak disediakan, dan cozy.. Mmg ramai orang, tetapi servis cepat 🎉🎉
    By Nurulhuda Azhari ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Satay satu cucuk sama harga untuk ayam dan daging: RM1.60. Sate takde lah besar mana, tapi mmg terasa rempah dia mcm makan awal2 dulu. Tahu lentok RM6. Ada makanan lain jugak mcm nasi lemak dgn telur pindang dan lontong.

    Orang mmg ramai so kena rajin dtg awal lagi2 kalau dtg satu family besar. Rasanya mcm kedai lama dulu lagi luas tempat dia, kat sini rasa mcm sempit sikit.

Sam Kee Cafe

  • Address: 8-1, Jalan Ibrahim, Taman Sri Tanjung, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (228)
  • Phone: +60 12-612 3688
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By AHZALike Industry ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Mcm biasa, kopitiam mmg tak byk menu. Pagi2 ada nasi lemak dan mihun goreng. Kopi mmg pekat dan sedap. Harga mmg rate kopitiam la. Org dtg byk mkn roti bakar je.
    By Ella Anuar ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Nice coffee…mmg langsung xde rasa ngantuk slps tu…🤣🤭
    By Abd Rahman Mahmod ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Memang benar….kopinya bagus
    By ChrisChris Chris ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Nasi lemaknya sedap Ia sesuai dengan telur rebus lembut Kedai yang sangat bagus Makan di sini sangat selesa
    By Mag
    sebulan yang lalu
    Standard telah menurun secara drastik. Ais teh hanyalah susu dengan uncang teh yang anda boleh tahu dari gambar, tiada rasa langsung. Apabila kami memberi maklum balas kepada kakitangan, kakitangan berada dalam sikap yang sangat buruk bahawa mereka hanya boleh menggunakan 1 uncang teh dan enggan membuat sebarang perubahan. Walaupun roti bakar mentega Kaya tidak ada mentega, saya fikir ia adalah marjerin. Sungguh menyedihkan melihat jenama yang pernah menjadi kedai kopi terkemuka di muar berkembang menjadi trafik sebegini. Tidak akan kembali lagi. Pengurusan – sila lihat ke dalamnya.

Kheng Ping Kopitiam

  • Address: TS 6, Jalan Sulaiman, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (210)

MuarTown Kopitiam Cafe

  • Address: 13, Jalan Perdana, Taman Bunga Mawar, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (183)

Warung Bond

  • Address: Lrg Mahzan, Kampung Parit Keroma, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (160)

慧再来 Coffee Shop

  • Address: Bandar, 84000, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (142)

Cafe Lorong by OG’s

  • Address: 186, Lorong Serkam 2, Pekan Muar, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (125)

LA’FARINE THE WOOD CAFE MUAR

  • Address: No.37-3, The Wood, No.(B12), Lorong Haji Ibrahim, Jalan Bakri, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (119)

Hailam Toast 1935 @Muar

  • Address: 5/20, Jalan Ibrahim, Taman Sri Tanjung, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (118)

FYF Kopitiam Muar

  • Address: 6&8, Jln Perniagaan Sinar Jaya 1, Taman Pusat Perniagaan Sinar Jaya, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (80)

Thank you for reading. You can visit the Muar Business Directory to get more Breakfast reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags