BURGER VILLAGE BUKIT TEH in Bukit Mertajam
Burger

Uncover The 10 Best Burger in Bukit Mertajam

Discover the top-rated Burger in Bukit Mertajam, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Spade’s Burger Bukit Mertajam

  • Address: 8, Lorong Maju Utama 1, Pusat Perniagaan Maju Utama, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (602)
  • Phone: +60 4-539 1888
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 11:30 PG – 10:00 PTG

BURGER VILLAGE BUKIT TEH in Bukit Mertajam
BURGER VILLAGE BUKIT TEH in Bukit Mertajam

5 Replies to Uncover The 10 Best Burger in Bukit Mertajam

  1. Restoran sangat bersih dan staff yang membantu. Sometime masa yang diambil untuk menyediakan makanan agak lama sedikit especially waktu peak hour. Tetapi tidak mengapa, 5 stars untuk restoran ini ??

  2. Mempunyai masa yang indah dan makan di burger spade malangnya perkara yang sama tidak boleh dikatakan untuk suasana. Suasana terasa ganjil dan terasing atas sebab tertentu. Cuba jadikan tempat itu lebih mesra dan mesra, prolly yang akan menarik lebih ramai orang ke tempat anda. Selain daripada itu, makanan dan perkhidmatan anda pasti di atas sana 🙂 ?

  3. Saya rasa Spades mempunyai beberapa burger terbaik di bandar! Saya telah memakan burger mereka untuk seketika untuk mengetahui bahawa standard makanan dan kualiti mereka tidak diturunkan dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Kualiti makanan dan perkhidmatan mereka hebat dan konsisten. Mereka mempunyai sejumlah besar pilihan daging lembu dan babi pada menu mereka. Bahagian makanan adalah mencukupi dan mengenyangkan.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Bukit Mertajam

BURGER VILLAGE BUKIT TEH in Bukit Mertajam
BURGER VILLAGE BUKIT TEH in Bukit Mertajam

Burger King (AEON Mall) Bukit Mertajam

  • Address: 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (247)
  • Phone: +60 4-548 3935
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Cik Puan Ramona ✭✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    love the vibes! yang mana nak tukar selesa kfc tu boleh ke sini.. harga okay okay je takde mahal mana pun. anyway love 🤞🏻
    By Encik Idham ✭✭✭✭✭
    aderm)
    saya suka layanan sorang crew ni..dia sgt peramah..tpkan i taktau lah i minta dorang hantar makanan ke meja i. tp dorang panggil numbers je..i dah lah pemalu
    By Hakiman Ilmy ✭✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Service memang terbaik, keenakan burger memang tiada tandingan! overall memang sedap😍
    By Luqman Azfar ✭✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Staff lelaki mesra pelanggan…senyum sokmo….katanya kerja sini selalu dpt bonus
    By Shaa Sahri ✭✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Makanan disediakan dalam keadaan masih panas dan roti burger lembut! Saya suka!

Burger Cheszyy Viral Apit MUU Yogaa

  • Address: Taman Alma Jaya, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (179)
  • Phone: +60 13-202 4207
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 4:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By XtraY ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Makanan semua sedap. Nasi Goreng set talam is the best. Tak mengecewakan. Ayam grill kena lama sikit kot dalam macam tak masak. Goreng2 macam hot dog nugget biasa. Mac n cheese tawar sikit tapi still boleh dimakan. Macaroni rebus lama sikit sebab agak keras. Air mint herbs sedap. Apa pun service pantas dan efficient. Teruskan services dn makanan berkualiti di masa hadapan.
    By Noor Leen ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Portion besar, harga berpatutan sangat, tempat agak selesa jg, air dan makanan sedap, service cepat..cuma kami dpt makanan dh sejuk,itu je yg nk komen & harap dpt dibaiki..apapun recommended
    By Fatin ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Food was ok. Cashier NOT friendly at all. Order got mixed up. Kena marah lagi kot ataih. Sekian
    By Adrianna Ikan Bakar Sg. Dua, Butterworth, P. Pinang ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Puas hati, semua sedap terutama kambing dan chicken chop. Murah dan harga berpatutan.
    By Doctor Dead ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Sedap dan mesra pelanggan.anak sy diajak bersembang oleh pekerja disitu dan diberi gula2 percuma sementara menunggu order sy siap,nak order guna phone pun boleh.nombor telefon ada disediakan..

abg&adik burger to kun

  • Address: 3361, Jln Kulim, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (24)

TN burger (ramli burger)

  • Address: 2807, Taman Kijang, Taman Kijang Indah, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (16)

Ba’an Burger

  • Address: 6, Jalan Perda Utama 1, Bandar Baru Perda, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

Che Ta Burger

  • Address: C19, Jalan Betek 1, 14000 Bukit Mertajam, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

Syendu Burger

  • Address: Bandar Baru Perda, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (4)

Vintage Burger Bistro

  • Address: Simpang 3 Berapit, Kampung Paya, Bukit Mertajam, 14000, Pulau Pinang, 14000 Bukit Mertajam, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (4)

Burger Sempoi and Chicken chop

  • Address: 21, Jalan Bayu Mutiara 2, Bayu Mutiara, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (4)

Bob Best Burger

  • Address: 74, Jalan Sejahtera Ria, Taman Sejahtera, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (3)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Burger in Bukit Mertajam, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!