Run Kuantan Street Burger in Kuantan
Burger

Uncover The 10 Best Burger in Kuantan

Here is a list of the best Burger in Kuantan, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

burgerak™

  • Address: Masjid Lama Bukit Sekilau, Jalan Sekilau 2, Kampung Bukit Sekilau, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (427)
  • Phone: +60 18-903 2204
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00 PTG – 12:30 PG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 4:00 PTG – 12:30 PG
    Khamis: 4:00 PTG – 12:30 PG
    Jumaat: 4:00 PTG – 12:30 PG
    Sabtu: 4:00 PTG – 12:30 PG
    Ahad: 4:00 PTG – 12:30 PG

Run Kuantan Street Burger in Kuantan
Run Kuantan Street Burger in Kuantan

5 Replies to Uncover The 10 Best Burger in Kuantan

  1. LambGor memang terbaik, quesadillas pun padu. Lagi ngam dengan kambing mabuk cendawan. More place in Kuantan, visit instagram @makanapatudotcom

  2. Burgerak dan beradab sopan brader-brader sana, tabik respek cuma customer yang datang makan ada sesetengah tak ada adab, ambil gambar pakai camera DSLR pakai flash bercahaya satu kedai makan Tak selesa customer lain nak makan berpinau mata. At least ask for permission from others to take picture. Satu lagi LAMB GORE dia bukan kaleng-kaleng sedap sampai menjilat jari.

  3. Harga nice… mknn sedp.. ambience kedai best.. ala2 gerai burger dlm kedai.. mknn style western.. mcm2 ade..

  4. Susun atur kedai yang amat menarik dihiasi dinding dengan gambar ala hipster serta potongan doa.
    Saya pesan Buritos Super Beef, ianya satu set bersama kentang goreng dan Air Soda Herba. Rasa sangat sedap dan agak terasa rempahnya yang telah diperap bersama keju melimpah, daging hancur, daging keping dan sayuran.
    Harga juga bagi saya berbaloi dengan porsinya yang mampu mengenyangkan, amatlah berbaloi untuk dinikmati.
    Anda boleh cuba makan dikedai ini.

    ———————————-

    Very attractive shop layout decorated with walls with hipster-style pictures and prayer pieces.
    I ordered Buritos Super Beef, it was a set with fries and Herbal Water Soda. The taste is very tasty and it tastes a bit like the marinade that has been marinated with abundant cheese, crushed meat, sliced ​​meat and vegetables.
    The price is also for me very affordable with the beef strip. it is worth it to enjoy.
    You can try to eat in this shop.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Kuantan

Run Kuantan Street Burger in Kuantan
Run Kuantan Street Burger in Kuantan

Lan Burger

  • Address: 11, Jalan Bukit Ubi, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (189)
  • Phone: +60 17-911 2413
  • Opening hours:
    Isnin: 2:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 2:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 2:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 2:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 2:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 2:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: 2:00 PTG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Sean Chan ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Salah Satu best burger di Kuantan, suka sangat makan burger mesti nak Cuba.
    By Review hunter ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Dtg la beli kat sini. Not bad. Packaging dia lain dr lain. Timun dia banyak betul. Beli benjo dgn ayam special RM7. Quite murah compare dgn harga KL 😂
    By Mygooners 1886 ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Harga burger special hanya rm4.00 sememangnya berbaloi.

    Rasa juga amat berbaloi dengan nilai yang dibayar.

    Tak rugi untuk mencuba.

    Packaging juga amat menarik yang mana ianya tidak akan mencomotkan tangan anda.

    By Addy Hykal ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tak perlu disangkal kehebatan burger jalanan ni. Selalunya aku akan makan burger daging double. Kalau dia tak masak lagi, boleh order half cook.

    Kedai diorang ni punya ramai orang sampai diorang ni masak terus je standby. Yang bizi tukang prep. First round masak daging burger penuh kuali.

    Lepas tu ada minyak² daging tu jadi minyak untuk masak round telur banyak².

    Kemudian dia masak pula roti. Tukang masak ni memang tak cara ke order pun, tugas dia habiskan plastik burger tu buat memasak.

    Bila dah hujung kedai nak tutup baru dia masak ikut order orang datang

    By Anum Mirza ✭✭
    setahun yang lalu
    Sebab google, gigih pi Cari burger ni…sebab review orang kata sedap dan legend… Burger totally dah siap, tinggal pilih nak yang Mana (mungkin sebab waktu pun dah lewat).. utk diri saya, rasa seperti indah khabar dari Rupa.. roti dan daging burger “keras”..

    Untuk kepastian, anda boleh pi cuba..selera memasing Tak sama… Maaf …

Burger Bakar

  • Address: 51 29, Jln. Indera Mahkota 2, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (11)
  • Phone: +60 19-915 5916
  • Opening hours:
    Isnin: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: 5:00 PTG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By mohd zahid ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Sup daging kambing dan martabak, sedap rasanya
    By Zul Abas ✭✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Mubbeles… terbaik di bandar
    By MR B ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Okey
    By VACTLE Gaming ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    sedap
    By Jiten Bhanap ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu

Burger Jadi Abg Yie

  • Address: 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (7)

Run Kuantan Street Burger

  • Address: 65867, Jalan Besar, 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (4)

KL Burger Bakar Ukay Perdana (Kuantan)

  • Address: Taman Kota Ria, Indera Mahkota 2, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Burger Otai Taman Tas Kuantan Pahang

  • Address: Jalan, Taman Tas Ria, 25150 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Gerai Burger Bro

  • Address: 27, Lorong IM 14/1, Taman Industri Prima Kota, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (3)

William Burger

  • Address: 25000 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Syukur Burger Beserah

  • Address: Lot 200 – C, Jalan Kampung Darat Sekolah 1, 26100 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

HotRock Burger

  • Address: Lorong IM 15/19, Astana View, 25200 Kuantan, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Burger in Kuantan, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags