Victorian Street Burger Sg Labu in Labuan
Burger

Uncover The 10 Best Burger in Labuan

Here is a list of the best Burger in Labuan, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Marrybrown Labuan

  • Address: Jalan Tun Mustapha, Bandar Labuan, 87000 Victoria, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (424)
  • Phone: +60 87-411 555
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 9:00 PTG

Victorian Street Burger Sg Labu in Labuan
Victorian Street Burger Sg Labu in Labuan

5 Replies to Uncover The 10 Best Burger in Labuan

  1. Chicken Nugget rasa macam nugget yg dh lama dlm peti ais. Then, ayam spicy dia takda rasa pedas+tawar.. Tisu kena bgi sekeping ja. I prefer Marrybrown Beaufort . Thnk you. Keep it up!

  2. Tower burger terbaik…cuma,klau org nak beli family set ayam tu tlong la campur2….ni Tak semua kau simpan sayap!!!!order 8 ketul dua ja lain 6 lagi sayap….klau saya tahu bagus beli sayap ja dkt gerai kak ros.bongok!!!!hilang selera mahu mkn!!!

  3. Begitu kah layan cstrmr , orng datang sna mau makan . Sekali dtang sna tidak kena layan . Dipnggil2 orng casher pun tidak layan sibuk brcrta ktwa2 lagi , siapa tidak bisingg klau bgitu . Dtang sna bukan ramai orng dtng sna time tiada cstrmr sdh . Lain kali cstrmr first bkn nya sibuk brcrta . Kamu krja cri duit bukan krja brcrta .

  4. Minta pihak marrybrown labuan kalau menu tidak lengkap jangan jual,saya belu berger ayam dengan mayonas saja,harga 6 ringgit tuan,baik saya beli berger tepi jalan saja lagi sedap,harap pihak tuan dapat memperbaiki keadaan tersebut,sbb saya bukan guna daun untuk bayar tuan,nda sempat saya ambil gambar tadi,sudah marah betul tidak terpikir mahu ambil gambar,owner biar pantau pekerja k

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Labuan

Victorian Street Burger Sg Labu in Labuan
Victorian Street Burger Sg Labu in Labuan

KFC Financial Park, Labuan

  • Address: Lot C003 & D002, Ground Floor, Podium Level, Financial Park, Labuan Complex, 87000, Labuan Federal Territory, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (217)
  • Phone: +60 19-888 4978
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By mohd fauzi ✭✭✭
    setahun yang lalu
    cakap 10 minit tetapi setengah jam juga baru siap order.. itu pun balik² tanya..
    By Lisa Yusof ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tempat selesa
    By Idzat Muib ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Salah satu daripada 3 KFC di Pulau Labuan ini. Baru sahaja siap diubahsuai kepada rekaan dan susun atur kedai yang lebih moden dan kemas kurang lebih sebulan yang lalu. Sudah tentu cawangan KFC ini menjadi pilihan warga Labuan kerana terletak di dalam satu satunya pusat beli belah di sini.
    By AG_Sufi17 M.Saleh ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Yes tempat makanan yg bersih dan selesa memiliki meja dan kerusi yg cantik dan baharu serta layanan servis yang pantas dan mesra pelanggan
    By Rajmir Nas ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Pekerja terbaik peramah menghormati Pelangan memang terbaik

Burger Legend

  • Address: Kampung Lajau, Jalan Tanjung Aru, 87000 Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (80)
  • Phone: +60 11-5184 8058
  • Opening hours:
    Isnin: 5:30–11:00 PTG
    Selasa: 5:30–11:00 PTG
    Rabu: 5:30–11:00 PTG
    Khamis: 5:30–11:00 PTG
    Jumaat: 5:30–11:00 PTG
    Sabtu: 5:30–11:00 PTG
    Ahad: 5:30–11:00 PTG
  • Reviews:
    By Omar Syahril Nor Azmi ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Boleh tahan. Mcm2 burger ada. Beli burger double sbb burger kahwin xde (ayam+daging). Lps tu beli burger crispy. Harga berpatutan
    By Syafiq yasiN ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sedap beb!! Recommended!!!! Dia pnye sedap iras2 McD
    By Nadirah Suffian ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Sangat sangay sedap dan berpuas hati… 🤤🤤🤤
    By Nurhidayah Bacho ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Sedap. Burger kambing first kena try. Patty asli homemade. Plus cheese yang banyak
    By Ninimu Begandang ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Burger homemade paling sedap

Yop Burger Kerupang

  • Address: Victoria, 87000, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (73)

Solehah Burger

  • Address: Jalan Lubok Temiang, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (32)

Victorian Street Burger Sg Labu

  • Address: 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (15)

Brotherhood Street Burger

  • Address: Near Main Road Kg.Sg.Bedaun 87000, 87000 Labuan, Labuan Federal Territory, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (6)

One Bite Burger

  • Address: 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (4)

Solehah Burger (Saguking)

  • Address: Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (3)

Daddy Burger

  • Address: Jalan Patau-Patau, kampung patau patau, 87000 Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Gerai Burger Qisya

  • Address: 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (2)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Burger in Labuan, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags