burger otai in Shah Alam
Burger

Uncover The 10 Best Burger in Shah Alam

Here is a list of the best Burger in Shah Alam, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Burger King

  • Address: No. 2 Extreme Sports Park, Jalan Lompat Pagar 13/37, Off Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1762)
  • Phone: +60 3-3362 6526
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG

burger otai in Shah Alam
burger otai in Shah Alam

5 Replies to Uncover The 10 Best Burger in Shah Alam

  1. Servis drive thru mcm ape siot malam ni. 6 kereta di depan pun boleh sampai sejam tunggu drive thru.. baik korang beratur kat dalam je la. Buang masa korg je.

  2. Wow..drive thru terlalu lama..service pun lembab..awat Bangla yg jaga kaunter tu..x mahir dan fasih..memesan Shj ambil masa 7 minit..UTK 2 pcs beger..que 45minit,kereta hanya 4 biji d hadapan..ko rasa?

  3. Datang dgn 5 org anak. BK tak sediakan tray pun utk angkat makanan. terpaksa berulang 3-4x antara kaunter dan meja mkn bawa makanan dan minuman.

    BK mmg tak nak kami yg famili ni dtg BK kot. Bodoooo betul.

  4. blh la…service lambat sikit klau pg..baru buka.kena la sabar.french frues sedap.gemok².gebu.sarapan dia sedap belaka.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Shah Alam

burger otai in Shah Alam
burger otai in Shah Alam

The BRGR – Subang • Shah Alam

  • Address: NO.34, Jalan Penguasa U1/53B, Temasya Glenmarie, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (283)
  • Phone: +60 10-955 8680
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00–10:30 PTG
    Selasa: 12:00–10:30 PTG
    Rabu: 12:00–10:30 PTG
    Khamis: 12:00–10:30 PTG
    Jumaat: 12:00–10:30 PTG
    Sabtu: 12:00–10:30 PTG
    Ahad: 12:00–10:30 PTG
  • Reviews:
    By Ismadi Shafiee ✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Untuk burgernya saya rasa perlu perbaiki lagi untuk kualiti rasanya terutama burger ayam nya ,untuk burger daging boleh tahan juicy tapi sosnya agak kurang , untuk desert paling terbaik saya bagi 🌟🌟🌟🌟🌟 memang sedap marvelous
    By Ron Redz ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Ada ruangan makan di sebelah dalam dan sebelah luar..

    Menu burger yang pelbagai.. Burger soft shell crab+aus beef, combination yang just nice..dont expect sea taste..but at least something new to try..daging juiceyyyyyyaahh..fries serve panas2..burger juga besar..

    Waffle crispy di luar lembut di dalam, portion besar, boleh pilih nak di buat terus atau di serve akhir main dish burger anda..

    By Enagerrard Ena ✭✭
    3 minggu yang lalu
    Staf perempuan yang serve food pakai sarung tangan dah elok tapi sentuh-sentuh muka, sentuh hidung dan betulkan tudung.. tak bersih..

    Burger biasa jer.. pesan soft crab burger terasa hanyirnya, sos biasa cheese pun biasa. Crab pun kecik sgt.. xpadan harga

    Burger dirty cheesy, cheese rasa murah, burger rasa macam burger king..

    Overall overrated.. harga mahal.. Terima kasih

    By Shuhada Ramli ✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Burger Sweet & Sour Oozy Beef sedap 4 bintang. Hampa dengan. Waffle berry berry ice cream. 2.5 bintang saja sebab the waffle was too dry. Gebu tu dah menepati dah, dry tu menyebabkan ia berderai sebelum masuk mulut… Kedai bersih. Presentation pun cun. To be fair. 3 bintang je lah in total.
    By Nuna Eleena
    5 bulan yang lalu
    Indah khabar dari rupa.. upset + unhappy.. expect dapat burger ketam cam dalam ig review tapi kecewa sama sekali.. ketam takdenya terkeluar macam dalam review2 tu.. tenggelam dek roti je takdenya ketam tu menjulur keluar.. expect bayar dgn harga sebegitu tapi dapatnya itu.. entahlah, first n last datang.. maaf but a bit disappointed 🥲 burger daging so far okay tapi mmg sedih sngt sampai balik rumah duk fikir kenapa la dapat burger ketam camtu dlm ig review ketam dia besar 😢

TPCB – The Permanent Choice Burger Seksyen 13 Shah Alam

  • Address: 1-08-1, Presint Alami, Persiaran Akuatik, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (225)
  • Phone: +60 18-228 9834
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 11:30 PG – 1:00 PTG, 2:00–10:00 PTG
    Sabtu: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 11:30 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Phoenix Jentayu ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    First time nk try TPCB. So kita ni first customer of the day, sampai 11.30am dan order satu set Dirty Bulk. No welcome dan terima kasih drpd cashier. Takpe la ok lg. Then time kita tgh tggu tu, ada la dgr bunyi order Grabfood start masuk. Then masuk la 3 rider Grabfood untuk ambil order. Saya perhati je yg Grabfood yang dapat dulu walhal order Grabfood masuk lepas saya order. 40 minit menunggu baru sy dapat burger sy (I was the only dine in customer). Staff nak enjoy menyanyi ke, nak menari ke ikut alunan lagu Rich Brian tu sy tak kisah, asalkan keje sistematik. Masalahnya ni tak.

    Burger was good but definitely not the best one. Ada lg gourmet/smashed burger yg lebih sedap with better service.

    Kita bg 5 stars jugak sebab taknak jatuhkan rating TPCB. Semoga boleh perbaiki lagi sistem dan appreciate customer.

    By Ngamong Ngong ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Saya pesan TPCheese Burger double patty, kentang goreng berperisa dan air Coke. Selepas makan, saya termenung, terdiam kekenyangan. Sedap nya tak dapat digambarkan dengan kata2. Anda semua kena cuba.
    By Syahri Rusli ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Ini bukan paid review. Harga dengan rasa dia sangat kena. Berbaloi. Burger sedap. Tapi lama lama muak sikit. Yang betul betul sedap kedai ni adalah sos dengan fries dia. Sos dia lain maciammm. Mmg paduu. Fries dia kalah fries mcd time tgh tgh panas. Bagi sy TPC burger ni lagi sedap dari the burgerlab dengan woodfire. Jauh lagi sedap. Harga lebih kurang je. Kedai ni kurang dia satu je. Tempat takde aircond. So jemput dtg. Review ikhlas dari saya. 👍🏻
    By Nur Farhana ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Recommended, burger besaq, sos ada 2 pilihan (dua²sedap). Boleh share 2 org. Air x byk pilihan (air tin sahaja). Over all 5/5
    By Nik Ariff ✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Aku order Set TPC Cheese Burger Double Patties. Harga dalam rm3+

    Lepas bayar dia akan bagi nombor letak atas meja. Nanti siap diorang akan hantar ke meja 👍

    Set sekali dengan soft drink air tin. Aku pilih ice lemon tea. Kalau boleh perbanyakkan lagi pilihan air.

    Patty juicy nak mampus. Aku makan sampai menitik juice dia. Macam makan buah tembikai serius tak tipu 👍

    Ada pilihan sos TPC dengan honey mustard kalau tak silap. Aku pilih sos TPC. Sos sedap. Tak pedas sangat. Sos macam McD spicy burger tu tapi yang McD punya lagi pedas. Yang ni rasa lemak2 sikit.

    Portion okayla. Makan sekali dengan fries kenyang la jugak.

    Fries ada dua pilihan. Aku pilih yang salted fries. Yang satu lagi aku tak ingat apa. Yang ni aku nak bagi feedback fries yang aku dapat masin sangat. Aku tak tahu la kalau fries yang aku dapat hari tu terlebih masin atau memang level masin standard macam tu.

    Suasana okayla. Tenang. Parking pun senang dapat. Aku pergi masa lunch hour waktu bekerja. Tak ramai sangat. Sampai terus boleh order. Tunggu dalam 10-15 minit.

    Burger sedap. Tapi kalau nak compare dengan woodfire, aku rasa woodfire lagi padu.

    Overall aku bagi 4/5. Kurang satu sebab fries terlalu masin.

Abe Burger Seksyen 18

  • Address: Jalan Legung 18/9, Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (77)

Abang ‘D’ Burger

  • Address: Jalan Setia Indah X U13/X, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (67)

Tara Burger

  • Address: Menara u2, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (23)

Burger Bus Stop Seksyen 20 Shah Alam

  • Address: Seksyen 20, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (21)

Burger Ke Langit

  • Address: 8, Jalan Plumbum X 7/X, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (16)

Burger Adizah Setia Warisan

  • Address: 40150, 118-127, Jalan 1a, Taman Setia Warisan, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (12)

GTR Burger Shah Alam

  • Address: Jalan Nelayan 19/15, Seksyen 19, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (11)

Loyal Burger @Seksyen 7

  • Address: BLOK K, 7X/X PUSAT KOMERSIL, XG-2, Jalan Plumbum 7/103, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (7)

Thank you for reading. You can visit the Shah Alam Food Directory to get more Burger reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.