Nasi Lemak Abg Kimie in Ipoh
Nasi Lemak

Uncover The 10 Best Nasi Lemak in Ipoh

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Nasi Lemak in Ipoh, Malaysia.

Restoran Nasi Lemak Ayam Kampung

  • Address: 43-45, Jalan Ali Pitchay, Taman Jubilee, 31650 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (1580)
  • Phone: +60 12-380 8074
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 1:00–11:30 PTG
    Rabu: 1:00–11:30 PTG
    Khamis: 1:00–11:30 PTG
    Jumaat: 1:00–11:30 PTG
    Sabtu: 1:00–11:30 PTG
    Ahad: 1:00–11:30 PTG

Nasi Lemak Abg Kimie in Ipoh
Nasi Lemak Abg Kimie in Ipoh

5 Replies to Uncover The 10 Best Nasi Lemak in Ipoh

  1. Ok : air gelas comel jer .parking ok, pilihan mknn banyak, ada aircond dan kipas.

    Mknn ayam butter ok, mee goreng mamak sedap. Makanan cepat sampai

    Tempat besar dan selesa

    X ok : Kat sini set sambal xde ayam, hanya ikan dan seafood shj.

    Rasa mknn mcm patin xmenyengat sgt,

    Mknn mahal sikitlah

    Tmyam ada kcg panjang xra mskn thai

    Nasi ada bubuk beras yang itam tu.

  2. Sebelum ni restoran nasi lemak ayam kampung saya rate ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Setelah hampir 3 tahun tak datang, sabtu lepas holiday ke Ipoh datang la dinner dekat sini. Rupanya dah bertukar jadi Restoran Raja Patin. Owner dah bertukar sejak lepas PKP katanya. No more nasi lemak ayam kampung? Ayah saya paling frust sebab nasi lemak ayam kampung ni kedai favourite ayah dari dulu lagi. Kalau kami datang Ipoh, mesti akan datang restoran nasi lemak ayam kampung. Tinggal kenangan? Dekat restoran claypot raja patin ni kami order mee goreng, koey teow goreng, nasi goreng blackpepper dan kerang bakar. Semua tak sedap. No taste at all. Mee dan koey teow goreng rasa manis. Sampai nak gigih habiskan pun tak boleh?

  3. Owner dah bertukar. Tak macam 2 3 tahun lepas. Sekarang melayu dulu owner siam. Makanan dulu semua sedap dengan sup ayam kampung. Belut goreng. Sekarang ada belut rasa okay tapi tak macam dulu lagi sedap. Harga mahal ! Makanan tak sedap. AIR TAWAR. Order carrot susu rasa air kosong ?! Nescafe TAWAR!! tukang order pun pening hantar salah makanan. Tengah lapar potong rasa nak makan. Even orang perak dah lama tak pergi kedai fav. Rupanya semua dah bertukar tapi still ramai orang. Maybe mulut rasa masing2 lain. Dulu owner siam ada macam2 bubur, makanan semua sedap. My FIRST and LAST makan sini. MAHAL YA HARGA tak kena dengan RASA MAKANAN YANG TAK SEDAP. Nasi je banyak. Memang makan nasi kosong je. Ikan patin ? Boleh pergi pahang or kl lagi better. Kembalikan owner dulu. Tolong perbaiki servis. TOLONG TURUNKAN SIGNBOARD ! TUKAR NAMA KEPADA ‘IKAN PATIN OWNER BARU’

  4. Datang nk makan nasi lemak ayam kampung.. malangnya dah ttp.. owner lain..jual makanan lain.. sedih

  5. overpriced sangat. tidak sedap. MAHAL!!!!!
    2/10. Sup belut yg trademark kedai tu sgt tak berbaloi. HANYIR. Makanan lain pun xsedap condition kedai pun xselesa panas bising dan x condusif. Sangat mengecewakan. kebanyakkan xde pun bile nak order, menu tebal je cam dictionary.
    Rasa nak upload je resit. Kedai pun x bersih bau semacam

    Mmg x akan repeat dah. Bad memories ☠️
    Menyesal lah pegi? menyesal lagi duit keluar x berbaloi . Sampai skrg loya bile teringat makanan tghari tadi?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Nasi Lemak near Ipoh

Nasi Lemak Abg Kimie in Ipoh
Nasi Lemak Abg Kimie in Ipoh

Allongs Restaurant

  • Address: 24, 1, Pesara Ipoh, Taman Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (555)
  • Phone: +60 18-466 6238
  • Opening hours:
    Isnin: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Selasa: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Rabu: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Khamis: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Jumaat: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Sabtu: 7:45 PG – 1:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By latifah hamdi ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    dari umur belasan tahun makan kedai ni. the best lontong ever! selain masak sendiri time raya..lontong ni aku boleh katakan cukup lengkap dari segi rasa, portion dan harga. nasi lemak ok2 saja tak macam dulu sebab nasi nya tasteless macam nasi putih letak sedikit garam thats all. soto with bergedil sedap. ohh tapi paru yang nipis dan super crispy tu dah tak ada, yang terbaru ni sedikit tebal dan liat.
    By MOHD NIZLAN BIN MOHD NASIR / MEDIC ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Datang pagi tadi (18.3.2022) utk sarapan. Dtg awal 7.30 pagi tapi dine-in belum buka. Tapi owner bermurah hati hidang kan breakfast kami as dine-in bila tau kami perlu bekerja pkl 8 pagi. How kind. Malu betul bila dia belanja lagi our breakfast. Semoga bisnes Tuan lebih baik asbab kebaikan Tuan. Semoga Allah murahkan rezeki Tuan.

    Rasa dia? MEMANG LONTONG PALING SEDAP SAYA PERNAH RASA. Alhamdulillah.

    By Mhd Nzri ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sangat sedap !!
    By Sarah Muhammad ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Agak tersorok kedainya. Parking hadapan kedai agak susah tapi kalau drive another 200meter, banyak parking tersedia. Menu limited but that make it more special. Nasi lemak okay boleh makan, lontong pun okay boleh makan. Cuma agak crowded dalam kedai.
    By asmizan majid ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Memang makanan di sini sangat sedap dan menyelerakan. Lontong dan nasi lemak memang terbaik. Rugi kalau tak cuba. Saya berpusing pusing mencari kedai ini. Masuk sini jalan sehala,pusing balik…masuk sana tak boleh…aduhh..agak mencabar sikit. Tapi berbaloi jugak walau terpaksa menapak parking agak jauh dari lorong kedai.

    Kekalkan kualiti makanan dan kebersihan serta staf yang amat mesra pelanggan.

    Nanti boleh singgah lagi!!!

Tok Mat Western & Nasi Lemak

  • Address: Malaysia, Perak, Ipoh, lang jaya 1邮政编码:, 30010 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (247)
  • Phone: +60 12-542 5700
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00–11:00 PTG
    Selasa: 12:00–11:00 PTG
    Rabu: 12:00–11:00 PTG
    Khamis: 12:00–11:00 PTG
    Jumaat: 12:00–11:00 PTG
    Sabtu: 12:00–11:00 PTG
    Ahad: 12:00–11:00 PTG
  • Reviews:
    By Arina , ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    sampai² dia tunjuk meja utk brp org & bagi menu. lepastu scan dkt qr code atas meja untuk order dan dia bagi bill terus. lepas makan letak duit & resit atas pinggan dkt kaunter

    dekat order tu mcm susah sikit mula² pastu baru perasan dia ikut turutan nombor kod

    makanan dia ok and harga standard tapi portion dia banyak. susah jugak la nak habis air dia manis sgt 😵

    By Mohammad Farid Fadzilah ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Harga berpatutan. Makanan sedap. Portion yang banyak. Kenyang makan. Servis laju dan tip top. Waitress friendly dengan kanak kanak. Persekitaran yang selesa dan berhawa dingin. Pukul 12 tengah hari dah buka hingga lewat malam. Meja banyak dalam dan luar. Bersih. Tahniah.
    By Tulip’s Stories ✭✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Dulu makan nasi lemak tok mat dekat Penang, sekarang dah ada dekat Ipoh pulak..memang sedap nasi lemak, portion banyak.berbaloi.Tempat exclusive, selesa sangat..layanan mesra..
    By Siti Tassya ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    dah try makan di sini . kedai ok , ada aircond . parking senang dan banyak . selesa . sebab dah kenyang try makan garlic bread dan mushroom soup dia . then order nasi ayam percik , besar gedabak ayam dia . kalau perut korang kecik , boleh share . ok la , sedap . next time nak try makan yang lain pulak . banyak pilihan – ada alacarte n pasta jugak . nasi lemak pun ada . boleh repeat lepas ni .
    By Idzham Shamsudin ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Restoran yang bersih. Makanan yang disajikan sedap2 dan staff krew restoran yang sangat membantu walaupun keadaan semasa event Accord gathering agak padat. Terbaik. ⭐⭐⭐⭐⭐ 5 Star 👍

Warung Nasi Lemak Cik Yang

  • Address: Jalan Hadhari, Kampung Tengku Husin Baharu, 30100 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (72)

Nasi Lemak Antarabangsa Ipoh

  • Address: Dekat Dengan McDonald, 8683, Kampung Pengkalan Pegoh, Jalan Simpang Pulai-Lahat, Section 18, 31500 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (15)

Nasi Lemak Kukus Mak Siti

  • Address: Medan Gopeng, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (12)

Nasi Lemak Abg Kimie

  • Address: Jalan Margosa B/6, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (11)

Nasi Lemak Rose

  • Address: No 2,Jalan Sultan Nazrin Shah,Medan Gopeng, Kampung Melayu Sungai Rapat, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (9)

Nasi Lemak Larut Los Pegoh

  • Address: Jalan Pasir Puteh, Kampung Paya, 31560 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Nasi Lemak stall

  • Address: 51, Hala Taman Meru 13, Taman Meru 2b, 30020 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (2)

Nasi Lemak Intan

  • Address: 90, Lorong Delima 3/5, Kampung Tersusun Batu 5, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Nasi Lemak in Ipoh, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags