Nasi Lemak Bamboo Miri in Miri
Nasi Lemak

Uncover The 10 Best Nasi Lemak in Miri

Discover the top-rated Nasi Lemak in Miri, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Selera Rasa Segar

  • Address: Jalan Royal, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (981)
  • Phone: +60 16-524 3031
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

Nasi Lemak Bamboo Miri in Miri
Nasi Lemak Bamboo Miri in Miri

5 Replies to Uncover The 10 Best Nasi Lemak in Miri

  1. Nasi lemak ayam percik, nasi kerabu ayam kunyit. Nasi panas tapi lauk mostly sejuk. Lunch sini dengan apai tuai Malaya saya, dia suka. Ice lemon tea paduu!

  2. Nasi lemak dia sedap terasa macam di kelantan ayam percik dia,sambal yang pedas manis cukup kena dengan selera..terlalu asyik tgk kambing bakar di hujung kedai.

  3. Alhamdulillah the best place for makan kat miri..still bersih mcm zaman dulu lagi sampai skrg..ayam besar gedabak

  4. Tak tahu macam mana dia org kira .
    Contoh:
    Hari ini beli nasi lemak ayam masak merah rm12 dan esok order benda yg sama tapi harga tak sama rm14.

    Sangka baik lah.. mereka jual ikut harga ayam dipasar.. ??

  5. Service cepat, mesra pelanggan, sedap dan ada pilihan cashless payment. Makan nasi lemak berlauk untuk sarapan, sedap (pedas) dan portion besar sesuai dengan harga. Kedai pun buka awal dan bersih.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Nasi Lemak near Miri

Nasi Lemak Bamboo Miri in Miri
Nasi Lemak Bamboo Miri in Miri

Madli’s

  • Address: Ground Floor, Lot 1088, Jalan Merpati, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (412)
  • Phone: +60 85-426 615
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 11:00 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 8:30 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 8:30 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Farhana Yusfaza ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Slow service. Simple food pun ambik masa setengah jam. For western breakfast mmg ada dinyatakan perlu tunggu 15-20mins tp utk mee kolok kosong & roti canai kosong pun lambat. Makanan yg perlu tunggu 15-20mins dolok sampe,tp makanan lain lambat sampe. Nak katakan customer rami,sik juak.
    By Ahmad Yatim ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Nak makan satey yang sedap..lembut..pehhh…dan lain2…kalu korg dtg MIRI mesti cuba mkn kat kedai ni…aku rekemen baik punyaaa…
    By ShaRkh Deen ✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Banyak pilihan makanan yg ada di sini. maksakan ok lah👍🏻
    By Abu Jaja ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Satay agak special.. lain dr yg lain.. cuma laksa n mee kolok ada kedai lain yg lagi sedap..
    By Satya Prayudi ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Untuk makanan okey. Apa lagi satay nya boleh lah utk lidah indonesia

Nagaliar Nasi Lemak

  • Address: Lot 863, Jalan Helenium, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (401)
  • Phone: +60 85-421 943
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00 PG – 3:30 PTG
    Selasa: 7:10 PG – 3:30 PTG
    Rabu: 7:10 PG – 3:30 PTG
    Khamis: 7:10 PG – 3:30 PTG
    Jumaat: 7:10 PG – 3:30 PTG
    Sabtu: 7:10 PG – 3:30 PTG
    Ahad: 7:10 PG – 3:30 PTG
  • Reviews:
    By Naim R ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Jarang tak singgah dkt naga liar ni jika ada masa terluang biasa beli nasi lemak special..rasa nasi lemak special tak pernah berubah dari dulu sampai sekarang memang sedap…
    By Afiqah Azizi ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Dah pindah, lorong lain Beratur agak panjang, ramai orang Tapi tak tunggu lama Dulu telur sebijik, sekarang separuh je Nasi lemak tetap sedap
    By Jason Lau ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Long established nasi lemak in Miri.
    By paddy Jong ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Miri famous nasi lemak, so delicious
    By Hanzy Scc ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Cedapnyrrrr… 👍🏻🥰 nasi lemak special

Jasmine Cafe

  • Address: Lot 843 & 844 Ground Floor, Jalan Merpati, Sarawak, 98000 Miri, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (200)

Alex Fried Chicken Rice

  • Address: Lot2183, Jln Pujut 7C, Lutong, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (195)

RB Kafe & Katering

  • Address: Lot 950, 951, Jalan Asmara, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (152)

Restoran D’Klate

  • Address: 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (143)

1629 Kontena Cafe

  • Address: 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (131)

Singapore Nasi Lemak

  • Address: Bandar Baru Permyjaya, 98000 Bandar Baru Permyjaya, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (104)

Noor Kitchen

  • Address: Lot 3094 Ground Floor, Noor Kitchen, Desa Bahagia, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (91)

Nasi Lemak Bamboo Miri

  • Address: Lot 1875 Ground Floor, Marina Square, 2 Commercial Centre, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (87)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Nasi Lemak in Miri, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags