Perodua Showroom & Service Centre in Johor Bahru
Perodua Service Center

Uncover The 10 Best Perodua Service Centre in Johor Bahru

Here is a list of the best Perodua Service Centre in Johor Bahru, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Perodua Sales Sdn. Bhd. (Johor Bahru 1)

  • Address: 75, Jalan Tampoi, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (578)
  • Phone: +60 7-235 8989
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: Tutup
    Rabu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 4:30 PTG

Perodua Showroom & Service Centre in Johor Bahru
Perodua Showroom & Service Centre in Johor Bahru

5 Replies to Uncover The 10 Best Perodua Service Centre in Johor Bahru

  1. Service teruk..bila nak Claim barang macam2 hal..Warranty hanya untuk tarik org datang labur duit kat dia je…

  2. Tempat yang menarik untuk dilawati. Selain itu dqpat bergambar bersama rakan – rakan, keluarga serta rakan sekerja.

    Tempat ini juga berdekatan dengan kawasan-kawasan yang diperukan untuk membeli makanan atau keperluan harian

    Kawasan yang tidak begitu sibuk denagn perjalanan namun harus bersedia ketika waktu puncak, kebiasaannya akan jem

    Tempat yang menarik, boleh disinggah pada bila bila masa mengikut keperluan dan waktu semasa

  3. Hai abang guard.
    Kalau sini tak boleh parking, sana tak boleh parking, tolong la letak kon ke, tape ke supaya customer tak parking kat situ!!! Bila dah parking, kau cakap sini tak boleh. Bila alih, kat situ pun tak boleh. Woi, kami ni pelanggan nak servis kereta. Bukannya suka-suka nak parking lepas tu jalan kaki pergi Angsana!

  4. Dah ada appointment lepastu datang tiba tiba kata suruh tinggal kereta la apela. Kata keesokan harinya baru ambil. Atas alasan ramai. Then apa function booking huhu. Dah la rumah jauh semua. Expect kita nk balik naik apa. Bukan semua orang free. Bayangkan dah ambil cuti apa semua. Nonsense. Takpayahla pergi sini. Cari tempat lain. Perodua nk kita service dengan dia, tp service dia sendiri tak memudahkan orang langsung.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Perodua Service Centre

Perodua is a prominent Malaysian automobile manufacturer specializing in producing a diverse range of vehicles, including compact cars and hatchbacks. To ensure optimal vehicle performance and customer satisfaction, they have established service centers across various cities and regions.

A Perodua service center serves as a facility where proud owners of Perodua vehicles can conveniently take their cars for routine servicing, maintenance, and repairs. These centers are authorized by Perodua and staffed with well-trained technicians who possess expertise in handling Perodua vehicles.

When you visit a Perodua service center, you can avail a wide array of services, such as oil changes, brake inspections, engine diagnostics, tire rotations, and other essential maintenance tasks. Moreover, these centers are well-equipped to handle more substantial repairs and address any issues that may arise with your vehicle.

To obtain the most up-to-date information regarding Perodua service centers, their locations, and the services they offer, I highly recommend visiting Perodua’s official website or contacting them directly through their provided business contact number. This will ensure that you receive accurate and relevant details tailored to your specific needs.

The 10 Best Perodua Service Centre near Johor Bahru

Perodua Showroom & Service Centre in Johor Bahru
Perodua Showroom & Service Centre in Johor Bahru

Perodua Service Centre

  • Address: (PTD 1111435), Lot 64280, Jalan Masai Lama, Taman Perindustrian Plentong, 81750 Masai, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (413)
  • Phone: +60 7-355 5060
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:15 PG – 1:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By 杨礼捷
    seminggu yang lalu
    Pukima service perempuan tu belum habis cakap sudah hang up dia punya pattern macam ni..nanti semua sakit problem cari you 👎👎👎👎👎
    By atikah hussin ✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    kenapa bila saya call untuk buat appointment tkde yang angkat? dri last week mcm ni
    By Mini Hello Kitty ✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Datang la sini kalau nak beli kereta. Haa ni cawangan betul, tak payah gi kedai kereta ntah pape tepi jalan tu. Menyusahkan je
    By AizatNaser ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Mudah di akses.
    By Izzati Ismail ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Staff semua baik..Dr security smpai staff kt dlm..Tempat selesa..Servis bagus..Peramah..Siap ada biskut, air kopi lagi 🤣

Perodua Tmn Sri Yakob

  • Address: 22 & 24, Jalan Wira 6, Taman Tan Sri Yaacob, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (389)
  • Phone: +60 7-511 6888
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 1:15 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Betelgeuse Romanee-conti ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Receptionist amat membantu dalam hal urusan. Services advisor (Kaunter 2) yang mesra, membantu dan memberi pandangan. Masa menunggu kereta siap tu macam biasa la sama je dengan mana-mana pusat servis. Terbaik 🌟🌟🌟🌟🌟
    By Ainun Rahim ✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    sekarang selesa ada sofa best dan meja and kerusi. ok lah sementara tunggu kereta siap. tapi nk dpt appoinment tu ada lah dekat 20 kali (berapa hari call baru dapat) call nasib baik tak urgent pun nk service. hope dpt improve tu je overall please t experience
    By didi kartika ismail ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Service yang sangat bagus!!!! Keep update customer on whatever changes or service yang dibuat pada kereta. Sgt memuaskan hati. Looking forward utk hantar kereta disini lagi. Staff tidak sombong. Menggunakan bahasa yang sopan & penerangan yang sgt bagus.
    By iamqadri ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Servis mantap, friendly dan laju. Less crowded daripada BBU branch. Terima kasih kepada En Rizal yang explain alot about problems regarding aircond Myvi MG3 wife saya. Nanti dah bawak keluar duit KWSP baru tukar macam-macam. Sekarang derang tgh renovate sikit drpd double story terrace kepada bungalow. So siapa yang nak datang hantar kereta servis elok berak siap-siap.
    By Lisa Hassan ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Very good services. Sementara menunggu, boleh tgok movie best, ada condiments, kawasan sng nampak kereta, provide surau and tandas. Clean area. Recommended.

Perodua DMM Sales Sdn Bhd Johor Bahru

  • Address: 32, Jalan Tun Abdul Razak (Susur 5), Larkin, 80350 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (363)

PERODUA ULU TIRAM

  • Address: Jalan Tropika, 81800 Ulu Tiram, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (321)

Perodua Service Centre (Johor Bahru 4)

  • Address: Asiatic Indahpura Car City Unit No 1170, 1171, 1172, 1173 & 1174, Jalan Kasturi 36/42, 81000 Kulai, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (235)

Perodua

  • Address: 1, Jalan Perdagangan 6, Taman Universiti Industrial Park, 81300 Skudai, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (198)

Perodua Johor (SHOWROOM)

  • Address: No 7, Jalan Bayu Puteri 1/1, Taman Bayu Puteri, 80150 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (164)

Perodua Service Taman Johor Jaya

  • Address: Jalan Ros Merah 1/4, Johor Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (151)

Perodua – Taman Mount Austin (Autopath Sdn. Bhd.)

  • Address: 2, Jalan Mutiara Emas 5/5, Taman Mount Austin, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (149)

Perodua Taman Johor Jaya

  • Address: 20, Jalan Ros Merah 2/9, Johor Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (129)

Thank you for reading. You can visit the Johor Bahru Directory to get more Perodua Service Centre reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.