Tambun Pool Villa in Ipoh
Pool

Uncover The 10 Best Pool in Ipoh

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Pool in Ipoh, Malaysia.

Ipoh Swimming Club

  • Address: Jalan Gopeng, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (285)
  • Phone: +60 5-254 4176
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:30 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 7:30 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 7:30 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 7:30 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 7:30 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 7:30 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 7:30 PG – 11:00 PTG

Tambun Pool Villa in Ipoh
Tambun Pool Villa in Ipoh

5 Replies to Uncover The 10 Best Pool in Ipoh

  1. Tuhanku, anda perlu menjadi ahli kemudian baru anda boleh menggunakan kolam atau mengambil kelas renang. Kos keahlian ialah RM18,000.00. Sebutir bom.
    Harap Google mengalih keluar mereka daripada tapak.

  2. Kelab yang sangat bersejarah. Dinaik taraf dengan lebih banyak kemudahan n aktiviti. Keluarga dengan anak-anak shud menyertai kelab. Makanan dari restoran n cafe r bagus dan harga yang sangat berpatutan. Kakitangan penuh perhatian n mesra. ?????

  3. Ingin memberikan skor yang lebih baik tetapi … Ini pastinya salah satu kelab terbaik di Ipoh, keahlian tidak murah. Mereka mempunyai dewan, itulah sebabnya kami berada di sana, untuk ceramah umum. Terdapat taman permainan dan sudah tentu kolam renang. Suka perpustakaan mereka, dengan buku dan bilik belajar untuk kanak-kanak. Anda boleh menghabiskan sepanjang hari di sini, dengan aktiviti sihat lain seperti badminton, skuasy, tenis, dll

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Pool near Ipoh

Tambun Pool Villa in Ipoh
Tambun Pool Villa in Ipoh

Stadium Public Swimming Pool

  • Address: Kompleks Sukan Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (256)
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Rabu: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Khamis: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Jumaat: 8:00–11:00 PG, 2:30–5:30 PTG, 6:00–9:00 PTG
    Sabtu: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Ahad: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
  • Reviews:
    By LSF1 my ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Best..kalau boleh satu hari nanti ada kolam yang asingkan lelaki perempuan….tambah kolam untuk perempuan sahaja…dapat pahala bagi pihak yang boleh perjuangkan InsyaAllah
    By Alif Danial
    4 tahun yang lalu
    Nak datang mandi,bawak baju n sluar yang tight.Jersi/sluar trek ke apa,xboleh pakai,papan tanda ada gambar sahaja,tapi bagi clearly sikit laa.Tutup aurat xsalah kot.
    By Faris Nazari
    4 tahun yang lalu
    Da bayar baru nk tegur tak boleh pkai tu ini.. Papan tanda tu kalau letak bg penerangan.. Gmbr tu serupa dengan baju jersey seluar track.. Bila pkai da msuk dlm trus tiup2 wisel xbg mandi.. Pebenda doh
    By Muhd Najmuddin Shafie ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Superb facility..ada surau,senang unt solat..
    By Mohamad Hafiz Mohamad Fadzil ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Best, selesa, murah, sesuai utk keluarga

Kompleks Kolam Renang Majlis Bandaraya Ipoh

  • Address: 14, Jalan Ghazali Jawi, Taman Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (180)
  • Phone: +60 5-546 0651
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Rabu: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Khamis: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Jumaat: 8:00–11:00 PG, 2:30–5:30 PTG, 6:00–9:00 PTG
    Sabtu: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
    Ahad: 8:00–11:00 PG, 1:00–4:00 PTG, 5:00–8:00 PTG
  • Reviews:
    By Awra Rayyan ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Nama baru… Akuatik Amanjaya, Ipoh, Perak. Di naik taraf sempena sukan malaysia SUKMA pada bulan Sept 2018 di Perak. Pusat akuatik iini hanya di buka pada orang ramai pada bulan Mei 2018. Kejohan jg dianjurkan pada minggu ini ada lah satu penghargaan buar pasukan NS water polo team. NOW tukar nama lagi ke Pusat Akuatik Tuanku Zara
    By Boonhooi Teh ✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    27/11/22,dari google swimming pool busniss hour mention buka, tapi sebab system down, orang RAMAI terpaksa balik, petang datang sekali lagi, masih tutup. Management perlu buat improvement, buat jual Ticket macam biasa dengan tulis tangan,dah boleh settle masalah sistem down. Mengecewakan orang RAMAI yang datang dari jaul
    By ahmad husaini ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Dah open for public. Sekarang tak ramai orang. Air pun bersih
    By Nur Jehan Nordin
    4 tahun yang lalu
    Stupid guard. Halau orang macam halau penjenayah. Buta ke tak nampak orang tengah handle baby.
    By Rulann Rulanha Mat lajin ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Satu2 nya kolam renang yg cantik dn sapa yg nk belajar berenang dtglah disini…

Pusat Akuatik Tuanku Zara

  • Address: Jalan Kompleks Sukan, Taman Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (163)

Atlantis Pool Villa Tambun Ipoh.

  • Address: 5, Lengkok Tambun Permai 2, Taman Tambun Permai, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (62)

GT Snooker Centre

  • Address: 1A & 1B, Persiaran Greentown 7, Greentown Business Centre, 30450 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (44)

Tambun Pool Villa

  • Address: 2, Hala Taman Tambun 2, Taman Tambun, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (27)

Akuatik Amanjaya

  • Address: Kompleks Sukan Ipoh, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (17)

Octopi Aquatics Academy

  • Address: No. 9, Susuran, Wisma Tigerlane, Jalan Sultan Azlan Shah, 31400 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Eden Pool Villa Ipoh

  • Address: 17, Taman Eden, 30100 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Swimming lesson

  • Address: 283, Jalan Raja Permaisuri Bainun, Taman Mansion, 30250 Ipoh, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Pool in Ipoh, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags