Restoran Nasi Kandar Salam in Butterworth
Roti Canai

Uncover The 10 Best Roti Canai in Butterworth

Here is a list of the best Roti Canai in Butterworth, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Nasi Kandar Jeti

  • Address: 3908, Jalan Pantai, 12100 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (325)
  • Phone: +60 17-462 0846
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 3:00 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 3:00 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 3:00 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 3:00 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 12:00 PTG
    Sabtu: 6:30 PG – 3:00 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 3:00 PTG

Restoran Nasi Kandar Salam in Butterworth
Restoran Nasi Kandar Salam in Butterworth

5 Replies to Uncover The 10 Best Roti Canai in Butterworth

  1. Berpusing juga cari sebab ingatkan kena Uturn masa bawah jejantas rupanya kena belok kiri masuk arah hentian bas. Parking ok, tepi jalan dan tepi kedai pun ada.

    Makanan pula cuma ada nasi kandar saja. Saya ambil ikan gulai, daging dan kuah campur as recommended by many of the reviewer of this place. Anak sorang ambil ayam bawang dgn kuah kari ikan, sorang lagi ayam bawang dgn kuah campur and wife ambil ikan, telur dan sayur. Airnya pula teh O ais 3 Milo Ais 1 dan air ais kosong 1 .. semua RM 40.40.

    Daripada segi rasa, boleh makan, sedap, cukup rasa seperti kebanyakkan kedai nasi kandar. Kari ikannya cair ceroi tapi ada rasa la. Saya simpulkan sebenarnya tak ada menu killer disini, biasa saja seperi saya katakan kedai nasi kandar kebanyakkan. Sama macam Pelita dan Subaidah nasi kandar komersial.

    ROTI CANAI TAK ADA, LAMA DAH DIA KATA TAK BUAT.

    Ulasan ini berdasarkan pengalaman saya makan nasi kandar di beberapa tempat lain dan juga beralasankan lidah dan keronglong saya. Anda boleh cuba dan nilaikan sendiri, itu lebih adil.

  2. Okay la. Tapi sebab sampai 12.30 tapi lauk tinggal ayam goreng dgn udang je ada, rating jatuh sikit.

  3. Dari kecil sampai sekarang makan nasi kandar kat sini rasanya tetap sama. Sedap. Biasa ambil lauk daging & telur masin.. Wajib. Mmg the best.

  4. Padu nasi kandar ni, kat Kuah Kari Ikan dia… Fuhhh sempoi ??… Mmbr recommend juga sotong dia… X try lg sotong…

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Roti Canai near Butterworth

Restoran Nasi Kandar Salam in Butterworth
Restoran Nasi Kandar Salam in Butterworth

Roti Canai Istimewa Aziz

  • Address: 1553 B, Jalan Teluk Air Tawar, Telok Air Tawar, 13050 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (138)
  • Phone: +60 17-505 4480
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:30 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: Tutup
    Khamis: Tutup
    Jumaat: 7:00 PG – 12:30 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:30 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 12:30 PTG
  • Reviews:
    By Yang ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Roti Canai tersedap terlembut paling best pasei kuah pi boh sendiri nak melaut sropa kuah buboq tu…pi lah try..sure nak mai ulang lagi!
    By Nadzim ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Roti canai ragup saya tidak pernah dapat ditempat lain. Kuahnya pun sedap. Sadin, sotong dan dal. Harga biasa-biasa sahaja.
    By Aswad Ramli ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    THE BEST ROTI CANAI IN THE WORLD…SAMBAL SOTONG DIA PADUU OOO…KUAH SARDIN CAP BOTAN THE BEST…KAMI SUPPORT, SEJAK DARI ZAMAN KEDAI LAMA SAMPAI LAH KE KEDAI BARU, RASA DAN KUALITI ROTI CANAI NYA TETAP SAMA…
    By mohd rahmat ✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Layan diri kena beratur.. rasa blh la..
    By Maryam ZKhan ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Satu²nya warung makan yang jumpa kat teluk air tawar buka pagi².. tak tahu dah nak cari mana. Tak besar but just nice. Roti canai dia sedap. Boleh ratah tanpa cicah kuah dal.

Roti Canai Lee

  • Address: 1465, Main Road, Permatang Pauh, 13500 Permatang Pauh, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (48)
  • Phone: +60 17-511 6069
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00–11:00 PG
    Selasa: 8:00–11:00 PG
    Rabu: Tutup
    Khamis: Tutup
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: Tutup
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Cik Mir ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    tolong p makan dekat sini sumpah sedap wehh roti dia surrrr🤤🤤🤤 tiap weekend mesti aku singgah pekena roti dia☺️ terbaik
    By Raja Luqman ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Teh tarik sedap dengah roti canai lembut.. best..
    By Red Tangle Solution ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Always sedap mcm biasa…🥰🥰🥰
    By Azira Effy ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Sedap sangat ! Roti lembut kuah sedap .. anak pun suka ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    By ariff ahmad ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Roti dia sedap kuah pun terbaek💪 rugi sapa tak singgah makan….kalau mai permatang pauh mai makan sini🔥🔥

Nasi Kandar Omar Ratta

  • Address: 6736, Jalan Kampung Gajah, Bagan Jermal, 12200 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (43)

Jai Roti Canai Sempoi

  • Address: Food Court, Lengkok Tenggiri, Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (22)

Robina Roti Canai Nasi Lemak Sotong

  • Address: 13050, Taman Robina, 13050 Butterworth, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (21)

Roti Canai Pak Tam

  • Address: 687, Jln Bagan Lallang, Kampung Pokok Keras, 13400 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Kurnia Mart

  • Address: No, 1, Lrg Sungai Dua Utama 3, Taman Sungai Dua Utama, 13800 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (4)

Roti Canai Seberang Jaya

  • Address: 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Man Roti Canai

  • Address: No. 8, Pasar, Jalan Sama Gagah, 13500 Permatang Pauh, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1)

Nasi Kandar Jamal Mohamed

  • Address: 4846, Jalan Kampung Benggali, Kampung Benggali, 12000 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (2895)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Roti Canai in Butterworth, please leave a comment below. We would love to hear from you!