Eat@B5 in Genting Highlands
Roti Canai

Uncover The 10 Best Roti Canai in Genting Highlands

Here is a list of the best Roti Canai in Genting Highlands, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

JR Curry House

  • Address: Lot SA – T2C – B19, Genting Highlands, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (453)
  • Phone: +60 3-2718 1118
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 8:00 PTG

Eat@B5 in Genting Highlands
Eat@B5 in Genting Highlands

5 Replies to Uncover The 10 Best Roti Canai in Genting Highlands

  1. Tak bagus tak sedap very bad
    Ayam tak de Rasa tu
    Orang Yang lapar tu nak makan sedap tu kecewa jangan Mari makan kat sini .

  2. Tak berbaloi kalau ade pilihan sya tak pilih ni
    Ini makannan adekah orang makan punyake?
    Ayam takde rasa , sosej macam tak masak , macam ini ke bagi orang makan?? Very veey veey badddddd

  3. Makanan sangat tidak enak dan makanan yang dipanaskan semula , bukan daily punya , rasa bau macam sudah busuk ,, pekerja wanita yang pendek sangat kurang hajar

  4. very bad . so expensive. petai satu sudu RM 10.37 Ayam goreng seketul RM 14.15 what the hell. Staff pun xtau key in harga suka hati dia . 2 orang makanan sudah RM 74.15 lagi baik makan McD

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Roti Canai near Genting Highlands

Eat@B5 in Genting Highlands
Eat@B5 in Genting Highlands

Makanan Enak

  • Address: NO 7, JALAN BOULEVARD 2, GENTING PERMAI, 69000 Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (323)
  • Phone: +60 12-255 3369
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Mohd Afiq ✭✭✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Pertamanya. Makanan dia mmg sedap. Cara waiter dia hidang mmg teratur. Cara susun pinggan. Cara susun sudu. Aku cukup suka. Menu yang aku suggest untuk dicuba – Siakap stim limau,lala masak kam heong,kangkung belacan,mix seafood dan nasi goreng cina. Hari biasa mmg tenang area sini. Makan dengan aman. 😅🚀
    By SyaaZad ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Kalau datang Genting, silalah makan kat sini. Service: 10/10. • Staff friendly and makanan cepat sampai. And they actually cares abt your request (nak kurg manis etc.)

    Makanan: 9/10 • Tomyam sedappp! Sejuk2 makan tomyam mmg best! ♥️

    Harga: Standard Genting and worth it ✨

    By Scha90 ✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Makanan dia semua boleh makan untuk 2 org… rasa pun ok…kedai luas selesa… staff baik2 mesra
    By Sharifah Suhaila ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Pertama kali pergi kedai ni lepas tengok review dari google dan tiktok.Makanan sedap seperti diperkatakan.Ikan steam Limau padu,sotong goreng tepung sotongnya besar,lala masak kam heong cukup rasa.Paling best servis pekerja dan makanan laju,tak tunggu lama.cuma parking je susah sikit
    By Mohd Razif Dzulkipli ✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    refer gambar menu ktorg order

    tomyam dia sdp.pekat.

    daging black pepper ok la.not bad.

    lain2 ok2 je.

Chin Swee Vegetarian Restaurant, Genting Highlands

  • Address: Chin Swee Caves Temple, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (267)
  • Phone: +60 3-6101 1613
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 8:30 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 8:30 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 8:30 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 8:30 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 8:30 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 8:30 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 8:30 PTG
  • Reviews:
    By Nor Syazwani ✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Sesuai utk ootd
    By Docs On Vacay ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    📍Masakan Vegetarian Chin Swee, Genting Highlands Restoran kegemaran saya di seluruh Genting Highlands ialah Chin Swee Vegetarian Cuisine. Pertama, Kuil Chin Swee adalah tempat yang paling tenang dalam semua yang Genting tawarkan, saya mesti katakan. Ia aman, tenang, dengan suasana penghormatan di seluruh tempat. Ia terpencil, dan jauh dari keseronokan & kehidupan di taman tema. Berada pada harga yang berpatutan, makanannya sangat lazat! -Sayur kari dengan pelbagai perasa -Nasi Goreng Teratai – rasa yang luar biasa, panas dari kuali, dan ia sangat luar biasa. -Teh Jasmine Panas Dalam cuaca yang sejuk itu, dan ia tidak terlalu mahal, ini pasti akan menjadi tempat yang saya kunjungi sekiranya saya datang untuk melawat Genting Highlands lagi.
    By Andrew Ho ✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Restoran yang tenang dan santai yang menyajikan makanan vegetarian terletak di bawah kawasan kaki kuil. Boleh diakses dengan mudah melalui tangga atau lif bergantung pada pilihan anda. Perkhidmatan yang baik dan mesra, dan makanannya benar-benar lazat dan lazat kepada tunas kerana replika daging tiruan adalah realistik kepada tunas kami. Kelemahan tentang restoran ini ialah harganya agak mahal berbanding di tempat lain tetapi mungkin disebabkan lokasi mereka yang sangat bergantung kepada pelancong yang melawat kuil terutamanya kerana ia jauh dari Genting Highlands. Lawati dewan peringatan pengasas Genting Resorts juga. Mereka mempunyai banyak patung dewa dalam pelbagai pose dan bagus untuk penggemar fotografi atau tipikal anda untuk kenangan.
    By Cheryl Lam ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Saya menikmati suasana restoran yang tenang dan damai. Makanan juga tidak buruk. Pelayan adalah ramah tetapi dia meletakkan dalam urutan yang salah satu hidangan yang merupakan satu-satunya kekurangan. Tetapi secara keseluruhan, ia tidak mengapa. Untuk vegetarian, ini adalah tempat yang baik untuk anda.
    By joann lee ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Ada ini beberapa bulan yang lalu. Makanan yang baik dan layak. Bahagian adalah munasabah – Saya makan bersama rakan dan kami memesan 3 hidangan (tauhu, gyoza dan hidangan terung periuk tanah liat) dan tidak dapat menghabiskannya.

    Perkhidmatan adalah pantas dan kami kembali semula beberapa kali selepas itu.

Muhibah Kitchen – Mamak Restaurant

  • Address: Lot No. 2-5 & 2-6, Level 2, Awana SkyCentral, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (133)

Sugu satti sorru (claypot rice)

  • Address: PT 21074, Jalan Permai 2, GENTING PERMAI, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (80)

Roti Canai

  • Address: Kampung Janda Baik, 28750 Bentong, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (16)

Roti Canai Montel

  • Address: 53100, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (6)

Roti Canai Kari Kambing

  • Address: Simpang 4 Genting, 44300, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Restoran Ratha Raub (ரதா ரௌப் உணவகம்)

  • Address: 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (845)

Restoran Al-Esfan (அல்-எஸ்ஃபான் உணவகம்)

  • Address: Jalan Permai 1/1, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3 (692)

Eat@B5

  • Address: Hotel Resort, Genting Highlands, 69000 Genting Highlands, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (85)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Roti Canai in Genting Highlands, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!