Park View Restaurant in Labuan
Roti Canai

Uncover The 10 Best Roti Canai in Labuan

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Roti Canai in Labuan, Malaysia.

JJ Nazar (Indian) Restaurant

  • Address: Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (837)
  • Phone: +60 87-440 786
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 11:00 PTG

Park View Restaurant in Labuan
Park View Restaurant in Labuan

5 Replies to Uncover The 10 Best Roti Canai in Labuan

  1. Nak Makanan India???
    Di Labuan terdapat banyak tempat makanan India yang boleh dipilih..JJ Nazar adalah tempat Yang terbaik..

  2. Pernah order mee goreng mamak. Terrible experience ever order dgn jj nazar ni. Mee goreng kering takde ayam, takde sayur. Tidak sedap langsung. Mahal pulak tu. Semenjak tu aku boikot semua restoran jj nazar. Sorry. Such a waste.

  3. Kenapa kalau kita order di food panda selalu ada yang kurang dan kalau nak order mertabak hangus makan pon tidak berselirah klau mkn di kedai semua lengkap tiada kurang tiada hangus

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Roti Canai near Labuan

Park View Restaurant in Labuan
Park View Restaurant in Labuan

Island Garden Food & Cafe

  • Address: Lot U0253, Jalan Kemajuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (489)
  • Phone: +60 14-668 1377
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Dwen El Nino ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sedap mi sup ikan ni cuma kalau kuah tomyam dia tak sesuai sikit. Kedai bersih, servis cepat.
    By Rudie Tidur Mahmud ✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Sesuai untuk semua orang yg mencari makanan dan membawa keluarga. Harga makanan dan minuman berpatutan ingin makan mee goreng udang nak yg udang besar sederhana semua ada mee goreng kerang jangan dilupa. Soto,Makasar nasi lemak pun ada. Kepada pengunjung yg baru sampai anda kunjungi lh saya percaya anda akan berpuas hati.
    By Muhamad Fuady ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Kopi O sedap. Nasi ayam sedap juga
    By Asmi Osman ✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Berbagai menu jadi pilihan.. Tapi saya lebih gemar makan mee d sana..sedap dan harga berpatutan.. Cuba lah..
    By Sanusi Matussin ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Very² delicious tadi mkn kena² kepala ikan masak asam pedas 😋 IDOL

Restoran Luaskan Seleramu

  • Address: Lajau 1 W. P, Labuan Federal Territory, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (182)
  • Phone: +60 16-846 1052
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PTG, 5:30–10:00 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PTG, 5:30–10:00 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PTG, 5:30–10:00 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:00 PTG, 5:30–10:00 PTG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PTG, 5:30–10:00 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PTG
  • Reviews:
    By Shafwan Yutiman ✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Sampai ke sini untuk Breakfast 1) Kawasan parking besar 2) Kawasan besar & meja makan banyak 3) Bersih 4) Pelayan friendly 5) Menu makanan semenanjung@ JDT
    By abd. aziz ibrahim ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Suasana yang selesa. Operasi: 6.30am – 2.30pm 5.30pm – 10.00pm Pelbagai masakan panas. Roti canai, char kuey tiaw, mee dan nasi lemak. Must try… mee bandung, mee rebus dan mee jawa.

    Ada kemudahan surau, walaupun kecil. Tandas amat bersih. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    By Ijam Ali ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Rojak sedap, tp saya baru test mee bandung,ok juga la.😄
    By Mia najla ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Tempat makan yang santai…smbil2 mkn boleh tgk kreta lalu2 fell mcm d lintas guys…tp xda tarik2 la sbb ada speedbum 🤣😂 utk mimuman sedap tp potong kaki🤭 soto boleh tahan sup ada rasa, utk mee goreng kurang skit mkin boleh bagi lebih skit kicap manis… lada soto x pedas lgsung.
    By Mizlan Darkartcaster ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    mee rebus tulang dan nasi lemak sini sedap

Warung DB Lada Juta

  • Address: 87000 federal teritory kampung, Jalan Sungai Lada, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (122)

Zam Roti Canai

  • Address: 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (97)

Resepi Bonda Resources

  • Address: Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (14)

Park View Restaurant

  • Address: Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (6)

Seri Malindo Restaurant

  • Address: No. 431, Grd Floor, Jalan Dewan Bangunan USIAP.O.Box 80236, Sabah, Malaysia, 87012 Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (266)

Choice Restaurant

  • Address: U0169, BA, Jalan Okk Awang Besar, 87000 Labuan, SabahU0169, BA, Jalan Okk Awang Besar, 87000, Labuan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (212)

Restaurant Selera Farizah(since 1993)

  • Address: Bandar Labuan, 87000 Labuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (76)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Roti Canai in Labuan, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags