Dolphin Swimming Academy in Seremban
Swimming Pool

Uncover The 10 Best Swimming Pool in Seremban

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Swimming Pool in Seremban, Malaysia.

d’Tempat Country Club

  • Address: PT 12653, Jalan Pusat Dagangan Sendayan 1, Bandar Sri Sendayan, 71950 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (2192)
  • Phone: +60 6-792 2688
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 11:00 PTG

Dolphin Swimming Academy in Seremban
Dolphin Swimming Academy in Seremban

5 Replies to Uncover The 10 Best Swimming Pool in Seremban

  1. rate ini adalah khas untuk pool playground sahaja bila nk repair ya…byk anak tertumpu di situ…dh lama tgk terbiasa mcm xnak di repair dah jer…tlg lar repair swimming pool playground tu…

  2. Meriah buat majlis perkahwinan di disini hawa dingin yg sangat kuat sejuk nyaman…rasa nak duduk sampi selesai majlis pula…huhuhuh

  3. Memangg tempatt betul laaa sini.. best gaiss, nak swim boleh, nak makan boleh, nak gym boleh, nak apa benda semua best lah siniii, tandas
    ada aircond.. tak caye? Mai laaa

  4. tempaat dia mmang cantik , servis pon terbaikk .. nanti boleh pegi lgi .. mmang recommend ♥️?????✨

  5. Ada pertandingan renang anak masuk pertandingan kat sini. Tempat dia menarik kemudahan pun baik. Tapi harga makanan mahal kat sini

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Swimming Pool near Seremban

Dolphin Swimming Academy in Seremban
Dolphin Swimming Academy in Seremban

Glory Swim Academy

  • Address: 421, Jalan Bukit Galena 11/1, Taman Bukit Galena, 70200 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (58)
  • Phone: +60 10-238 9522
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 3:30–8:00 PTG
    Rabu: 3:30–8:00 PTG
    Khamis: 3:30–8:00 PTG
    Jumaat: 3:30–6:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By Joshua Lee Xung Rong ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Suka tempat ini sangat! Jurulatih yang hebat membuatkan kanak-kanak seronok dan ketawa! Kolam 25m bagus untuk latihan dan kolam kecil 10m bagus untuk pemula untuk membina keyakinan air mereka.
    By Foong Kuan Ming ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Keluarga kami sangat gembira kerana telah menemui Akademi Renang Glory. Pengajar dan pengajar mereka sangat profesional dalam pengajaran mereka baik untuk perenang pemula dan lanjutan. Dua anak perempuan saya berumur 8 dan 13 tahun telah mara daripada perenang pemula kepada perenang kompetitif memenangi banyak pingat dalam semua pukulan dan juga mencapai penempatan No 8 dalam NS. Cuba GSA dan anda akan sangat berpuas hati dengan kelas renang mereka. Kami mengesyorkannya sepenuhnya kepada anak-anak anda dan diri anda juga jika anda bukan perenang.
    By Leena Uthayakumar ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Ini adalah akademi renang yang menakjubkan. Ia mempunyai kemudahan yang baik dan sangat bersih. Selain itu, jurulatihnya sangat berpengalaman dan pakar dalam bidang ini. Terdapat suasana renang yang hebat dan oleh itu abang saya sentiasa menantikan sesi renangnya setiap minggu.
    By Wee Wen Chen ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Pengajar renang berinteraksi dengan kanak-kanak dan pelajar (semua peringkat umur) secara positif. Persekitaran pembelajaran yang hebat dan menyeronokkan. Pelajaran renang yang kompetitif juga disediakan. Sangat disyorkan untuk mereka yang ingin belajar berenang di Seremban.
    By 康伟94 ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Persekitaran yang indah, perkhidmatan yang baik dan kemahiran berenang disampaikan. Mudah dipelajari dan sangat menyeronokkan semasa pelajaran. Sangat mengesyorkan kepada semua orang kerana ia membolehkan orang ramai menikmati belajar berenang dan berenang berdaya saing.

S2 CLUB

  • Address: No 2, Jalan S2 A6, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (33)
  • Phone: +60 6-601 8228
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Mathusin bin harun Harun ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Saya bekeja di sini..
    By Kim ✭✭
    2 minggu yang lalu
    Kelab ini bersih, lobi dan kawasan gimnya luas. Walau bagaimanapun, studio itu terlalu kecil 😑 Semasa saya mula-mula menghadiri kelas Yoga dan saya terkejut betapa sesaknya. Pengajar yoga tidak mempunyai ruang untuk menunjukkan pose dan hanya boleh memberi arahan lisan. Saya berasa sangat teruk kerana bagaimana saya boleh memahami postur yang betul tanpa melihat demonstrasi yang betul? Saya amat menyarankan IJM untuk meluaskan kawasan studio untuk manfaat ahli. Seperti yang saya lihat IJM sedang mengembangkan ruang letak kereta tetapi mengapa tidak studio? 🤔
    By Juzar Mustan ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Salah satu daripada beberapa kelab di Seremban 2. Yang ini mempunyai kemudahan sukan yang baik seperti gim, gelanggang badminton, kolam renang dan lain-lain. Kemudahan yang lengkap dan bersih, termasuk bilik rehat dan loker. Kaunter penerimaan tetamu merangkap meja pendaftaran dikendalikan oleh orang yang berbudi bahasa dan berpengetahuan. Kelab ini menganjurkan pelbagai acara seperti yoga, kelas Zumba dan ia kelihatan menyeronokkan. Kelab ini menggunakan yuran keahlian tahunan yang agak munasabah jika anda pengguna biasa.
    By Syahmi ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    kemudahan yang hebat seperti gelanggang bola keranjang, gelanggang badminton, gim dan kolam renang
    By Kamal Indran ✭✭
    K.I)
    Sedikit perhatian terhadap perincian mungkin akan membantu. Gelanggang bola keranjang melantun lebih kuat daripada bola itu sendiri. Tidak? Ia tidak masuk akal? Alami sendiri… Sekarang, saya yakin gim mempunyai plat bampar yang melakukan lantunan ayunan jika terjatuh secara tidak sengaja. 🤔

RNJ SWIMMING ACADEMY (SEREMBAN)

  • Address: 25-G, JALAN RK5/5, RASAH KEMAYAN, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (31)

Homestay Seremban 2 – Swimming Pool

  • Address: 338, Lorong S2 G5/2, Garden Avenue, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (25)

FIRST Q SNOOKER SEREMBAN 2

  • Address: PUSAT DAGANGAN, NO 84-1, 85-1, Jalan S2 B19, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (23)

Vitesse Swim Fitness Center (Seremban Swimming Lesson)

  • Address: 344-G, 345-G & 346-G, Lorong Haruan 5/8 Oakland commercial centre II, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (19)

Dolphin Swimming Academy

  • Address: 325-326, Jalan Warisan Puteri A 11, desa puteri emas, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (13)

Kelab Pekreasi NSCRC 華森

  • Address: 155C, Jalan Dato Bandar Tunggal, Bandar Seremban, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (8)

Dolphin Private Swimming Pool

  • Address: 326, Jalan Warisan Puteri A 11, Bandar Warisan Puteri, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Tridents Swimming Academy

  • Address: Stadium Tuanku Abdul Rahman, 70400 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Swimming Pool in Seremban, please leave a comment below. We would love to hear from you!