McDonald's Muar in Muar
McDonalds

Uncover The 2 Best Coffee Shop in Muar

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed McDonalds in Muar, Malaysia.

McDonald’s Muar DT

  • Address: Lot 3070, Jalan Bakri, Mukim, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2657)
  • Phone: +60 6-951 1229
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 6:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 6:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 6:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 6:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 6:00 PG – 12:30 PG
    Ahad: 6:00 PG – 12:00 PG

5 Replies to Uncover The 2 Best Coffee Shop in Muar

  1. Okay, tempat dia santai n tenang but yanng tak tenangnya tengah makan ada staff yang menyapu, jadi faham² la habuk² pun naik ke atas ye ? tapi okay la sunyi tempatnya tak bising sangat n luas

  2. beli ayam 3 ketul dapat dua jee .. time tu tak ramai orang ponn… aku bayar pakai duit bukan minta free, aku pon penatt kerja cari duitt.. tolongg lahhh.. call customer service tak angkat !!!

  3. Service Yang Betul2 Tidak Memuaskan Hati. Cashier slow..dah oder lama,oder tak dapat2 orang lain yang oder dulu dah dapat bila tanya nasi habis. Lepastu offer buger ok la saya tolak ansur tapi tak buat jugak kali kedua tanya lambat lagi ke???baru nak buat. Lepastu baru nak cakap aiskrim pulak tak ada. Berapa lama dah akundiri kat situ??dah 45 minit baru nk bagitahu aiskrim tak ada???nak di ganti dgn apple pie saya tak nak tak ada pengembalian duit it’s ok.. sampai rumah happy meal tak ada mainan???haish maaf la sila peka dengan tempat keje anda..

  4. SETIAP KALI ORDER GRAB, ORDER CONDIMENTS MCCHICKEN SAUCE TAK PERNAH DAPAT KADANG ORDER SAMPAI 2/3 , TAK PERNAH DAPAT TOLONG LA WALAUPUN SATU RM1 TOLONG LA JANGAN MAKAN DUIT ORANG, ORANG DA BAYAR PLEASE BAGI!!!! CARELESSSS, TOLONG LA BUAT KERJA ELOK2 !!! SUKA ERHH MAKAN DUIT HARAM !!!

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 2 Best Coffee Shop near Muar

McDonald’s Muar

  • Address: G-25, Wetex Parade, Jalan Ali, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (717)
  • Phone: +60 6-951 7848
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 9:30 PG – 12:00 PG
    Ahad: 9:30 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By chaw tong sik
    setahun yang lalu
    Susah nak beratur, takde ikut giliran Staff luar ini macam tak layan u,terus pergi kereta baru Lain satu perempuan lepas bawa muka busuk datang order, sudah minta nak toy apa juga ambil salah..terpaksa sendiri turun kereta pergi tukar, sbb takde siapa pun nak layan Rasa sikit racist staff lelaki ini,sombong betul2
    By Ida Syahida ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Kadang2 kalau drive thru je lmbat…kadang cpt juga..tgk keadaan…tp klau dine in mmg cpt…apapun kat sini mmg best
    By nurhanis aspar ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Bole Pandu Masuk bkn pandu lalu tau. So still convenient. Hanya perlu order dan stay dlm kereta je.
    By Samsuri Azhar ✭✭✭
    Uncle bob)
    Banyak menu xde.bekas sos xde.letak atas kertas.kotor..
    By Ezatul Asykin ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Servis mantap cuma kesian dgn staff mcd dekat situ. location tk sesuai drive thru tpi org atas gila jugak nk buat drive thru kesian staff penat patah balik amik order

Thank you for reading! If you have any additional information on the best McDonalds in Muar, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags