Perodua Service Jalan Rasah in Seremban
Perodua Service Centre

Uncover The 9 Best Perodua Service Centre in Seremban

Discover the top-rated Perodua Service Centre in Seremban, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Perodua Sales Sdn. Bhd. (Seremban)

  • Address: Lot 500 & 1123,Jalan Rasah, Seremban, 70300 Seremban, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (592)
  • Phone: +60 6-633 1776
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 3:00 PTG
    Ahad: Tutup

Perodua Service Jalan Rasah in Seremban
Perodua Service Jalan Rasah in Seremban

5 Replies to Uncover The 9 Best Perodua Service Centre in Seremban

  1. Layanan dr staf sgt baik. Servis yg bagus walau pun walk-in saya tak perlu menunggu lama. Cuma pelanggan walk-in tidak dibenarkn berada didalam bangunan mnjadikan kurang selesa smasa menunggu

  2. Mmg terbaik.. laju delivery.. proses hanya sekejap je. Yumin pun bagus melayan chat sy.. terbaikkkk

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Perodua Service Center

Perodua is a prominent Malaysian automobile manufacturer specializing in producing a diverse range of vehicles, including compact cars and hatchbacks. To ensure optimal vehicle performance and customer satisfaction, they have established service centers across various cities and regions.

A Perodua service center serves as a facility where proud owners of Perodua vehicles can conveniently take their cars for routine servicing, maintenance, and repairs. These centers are authorized by Perodua and staffed with well-trained technicians who possess expertise in handling Perodua vehicles.

When you visit a Perodua service center, you can avail a wide array of services, such as oil changes, brake inspections, engine diagnostics, tire rotations, and other essential maintenance tasks. Moreover, these centers are well-equipped to handle more substantial repairs and address any issues that may arise with your vehicle.

To obtain the most up-to-date information regarding Perodua service centers, their locations, and the services they offer, I highly recommend visiting Perodua’s official website or contacting them directly through their provided business contact number. This will ensure that you receive accurate and relevant details tailored to your specific needs.

The 9 Best Perodua Service Centre near Seremban

Perodua Service Jalan Rasah in Seremban
Perodua Service Jalan Rasah in Seremban

Perodua Service Sri Senawang

  • Address: PT2129, Sri Senawang Industrial Area, Taman Tengku Ampuan Najihah, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (344)
  • Phone: +60 6-678 7777
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By fezey hosni ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    saya suka sangat SC ne sebab kita boleh nampak pomen² buat kerja..kita boleh nampak minyak hitam/gearbox diaorg tukar..tak semua pomen yang jujur ye tuan²..kawan saya pernah kena servis di SC produa tempat lain slama 5tahun..bila dah habis warranty bila servis kat luar dan bukak cover head bergeladak mcm just topup minyak je..harap² tmpat ne tak macam tu..selain itu ruang menunggu yg selesa serta kemudahan surau dan tandas yg selesa..saya recommended sngt SC produa ne..masa sy members komen ne..ne da kali ke3 sy ke sini..terima kasih
    By Muhd Hakimi
    3 minggu yang lalu
    Dah buat appointment tapi tak ikut masa appointment di buatkan contoh appointment pkul 12. Suruh datang awal 11.30. sedangkan masa yang di bagi kena la tepati masa yg di bagi. Baik takyah buat sistem kalau suruh dtg awal 🤣
    By takluk alam ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Selalu servis kereta orang rumah kat sini. Hari ni ramai orang.
    By Amir Afif
    2 bulan yang lalu
    Aku servis 6/5. Duit aku kat dalam kete buat isi minyak hilang kat sini RM200. Mungkin salah aku sbb aku letak dlam kete. Tapi kita boleh nilai sendiri la pomem sini mcm mana. Cam s**l
    By aiman hakimi
    5 bulan yang lalu
    centre paling barai pernah aku dtg,lembab,sop karut,buat buruk nama perodua je company c&c ni,lembab,pass kereta dulu dekat customer baru rehat,nk rehat aman planning elok la pukul 10/11 cut customer trus kalau man power tk cukup,tah pape management yang arrange,mmg lembab,payment pun lembab sangkut sangkut pekerja india semua tkde training ke?brader melayu dekat counter tu je bagus,ada greeting untuk customer semua,pekerja lain dgn sistem semua barai,first and last aku dtg sini,kereta dh siap tk proceed payment before rehat,rehat dulu dah naik rehat baru settle payment,dengan aku skali kene rehat sejam dlm tu mcm aku ni pekerja situ,benda boleh settle payment before rehat,lain kali planning awal la,comman sense takde

Setia Namus (Perodua Service Centre Seremban)

  • Address: 30A, Persiaran Industri Galla 1, Galla Industrial Park, 70200 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (335)
  • Phone: +60 6-764 4491
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Fariz Aiman
    2 bulan yang lalu
    Tempat servis yang paling lembab . Datang pukul 10 skrg dah pukul 1:20 still belum siap . Lembab lembab lembab . Tolong laju sikit buat keje ya
    By Izmir Ramli
    2 bulan yang lalu
    So embracing. Cust svc advisor perempuan cakap x beradap. Pls laaa. Ckp elok² x boleh ke?
    By Mohd Firdaus ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Selesa..service terbaik…cepat…surau pun bersih
    By Azlan Md Zin
    8 bulan yang lalu
    Lembab… Kereta dah siap tapi staff bleh pegi makan… Tinggal customer tunggu… Servis teruk
    By Shahrul Ikhwan 14
    3 tahun yang lalu
    Baru nk service tempat ni tapi bila call nak buat appointment tak pernah angkat langsung.. hampeh!

Perodua DMM Sales Sdn Bhd. Seremban 2

  • Address: 103, Persiaran S2 B1, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (281)

Perodua Seremban

  • Address: Jalan Dato’ Abdul Malek, Bandar Seremban, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (141)

Perodua Body & Paint Hub (Seremban)

  • Address: 2484, Jalan Haruan 4/7, Galla Industrial Park, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (83)

Perodua Sales Sdn. Bhd. (Seremban 2)

  • Address: Lot 154G,155G & 155-1, Blok M, Taipan Senawang, Jalan Taman Komersial Senawang 1, Taman Komersial Senawang, 70450 Senawang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (58)

Perodua Service Jalan Rasah

  • Address: Lot 500&1123, Jalan Rasah Batu 2 1/2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (180)

Perodua Body&Paint Senawang

  • Address: Lot 73 , 74 Senawang Industrial Area, 70450 Senawang, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (44)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Perodua Service Centre in Seremban, please leave a comment below. We would love to hear from you!